Carne Lite: sandvișuri Portobello și Ricotta cu ierburi

Carne Lite: Portobello și Herbed Ricotta sandwich-uri ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 4 și costă 1,95 USD pe porție. O porție conține 324 calorii, 16g de proteine, și 17g de grăsime. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați prosciutto de cea mai bună calitate, pâine cu mai multe cereale, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Carne Lite: sandvișuri soppressata, ou și Ricotta pe biscuiți cu zară, Carne Lite: burgeri Portobello cu prosciutto crocant și maioneză de rucola, și Carne Lite: Spaghete cu conopidă prăjită cu pesmet cu șuncă.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, bateți împreună ricotta, șalota, pătrunjelul, coaja de lămâie, 1/4 linguriță de sare și fulgii de ardei roșu până se combină bine. Pune deoparte.
Preîncălziți o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare timp de cel puțin trei minute. Folosind o perie, filmați ușor ciupercile cu ulei pe ambele părți și condimentați cu restul de 1/4 linguriță de sare. Aranjați un singur strat de felii de ciuperci în tigaia încălzită, lăsând mult spațiu între felii. Gatiti, netulburat, timp de 5 minute pe prima parte, apoi intoarceti si gatiti inca 3 minute pe cealalta parte. Faceți acest lucru în două loturi, dacă este necesar.
Când toate ciupercile au fost fierte, întindeți 1/4 din amestecul de ricotta pe 4 felii de pâine prăjită. Se acoperă cu 1/4 din feliile de ciuperci, 2 felii de prosciutto și restul de 4 felii de pâine prăjită.