Carne Lite: sandvișuri Portobello și Ricotta cu ierburi

Carne Lite: sandvișuri Portobello și Ricotta cu ierburi
Carne Lite: Portobello și Herbed Ricotta sandwich-uri ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 4 și costă 1,95 USD pe porție. O porție conține 324 calorii, 16g de proteine, și 17g de grăsime. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați prosciutto de cea mai bună calitate, pâine cu mai multe cereale, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Carne Lite: sandvișuri soppressata, ou și Ricotta pe biscuiți cu zară, Carne Lite: burgeri Portobello cu prosciutto crocant și maioneză de rucola, și Carne Lite: Spaghete cu conopidă prăjită cu pesmet cu șuncă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, bateți împreună ricotta, șalota, pătrunjelul, coaja de lămâie, 1/4 linguriță de sare și fulgii de ardei roșu până se combină bine. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Preîncălziți o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare timp de cel puțin trei minute. Folosind o perie, filmați ușor ciupercile cu ulei pe ambele părți și condimentați cu restul de 1/4 linguriță de sare. Aranjați un singur strat de felii de ciuperci în tigaia încălzită, lăsând mult spațiu între felii. Gatiti, netulburat, timp de 5 minute pe prima parte, apoi intoarceti si gatiti inca 3 minute pe cealalta parte. Faceți acest lucru în două loturi, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cârnat Afumat Johnsonville®, Feliat1 Cârnat Afumat Johnsonville®, Feliat
3
Când toate ciupercile au fost fierte, întindeți 1/4 din amestecul de ricotta pe 4 felii de pâine prăjită. Se acoperă cu 1/4 din feliile de ciuperci, 2 felii de prosciutto și restul de 4 felii de pâine prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
4
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista