Bisque De Crab Câștigător

Bisque De Crab Câștigător
Câștigarea Crab Bisque ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 288 calorii, 17g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, piper, cartofi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 52%. Rețete similare includ Quiche De Crab Câștigătoare, Crab Bisque, și Crab Bisque.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, călește ceapa, țelina și ardeiul verde în margarină până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult. Reduceți căldura la mediu; adăugați cartofii și laptele. Gatiti, neacoperit, timp de 20 de minute sau pana cand cartofii sunt doar fragede, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
3
Scoateți 1-1 / 2 căni din amestecul de cartofi; mash și reveniți la tigaie. Reduceți căldura la minim. Se amestecă jumătate și jumătate și se procesează brânza. Gatiti si amestecati pana se topeste branza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați crabul, sarea și piperul. Gatiti 10 minute mai mult sau pana se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
CrabiCrabi

Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio

Chardonnay, Riesling și Pinot Grigio sunt alegerile mele de top pentru Crab. Crabul răcit are un gust minunat cu pinot grigio. Crabul cald (în special cu unt) poate fi asortat cu un Chardonnay cu unt sau un Riesling Fructat crocant. Talbott Vineyards Kali Hart Chardonnay cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Talbott Vineyards Kali Hart Chardonnay
Talbott Vineyards Kali Hart Chardonnay
O expresie pură de fructe a podgoriei noastre, Talbott Chardonnay, Kali Hart este luxuriantă și plină de viață. Influența minimă a vinificatorului îi permite lui Kali Hart Chardonnay să prezinte puterea viilor de la Talbott ' s estate. Nasul bogat și primitor prezintă note tropicale strălucitoare care continuă pe gust, unde aromele răcoritoare de ananas și miere sunt completate de aciditate răcoritoare. Un palat mediu Generos duce la un finisaj lung de citrice și fructe tropicale, cu indicii de stejar francez și mineralitate.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate14
Revista