Carne Lite: Carne De Porc Picant De Caju

Carne Lite: Carne De Porc Picant De Caju
Carne Lite: carnea de porc picantă de caju este un fără gluten și fără lactate garnitură. O porție conține 338 calorii, 15g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.23 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 12 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați stoc, suc de lime, pastă de tamarind și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Încercați Carne Lite: fasole neagră și chili de pui de caju, Carne Lite: Pinto și Tacos de porc, și Carne Lite: varză de porc și cremă de muștar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare saut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați carnea de porc și gătiți pentru a rumeni carnea, aproximativ 5 minute. În timp ce carnea de porc se rumeneste, rupeți-o în bucăți mici cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
3
Adăugați părțile albe feliate ale scallionilor și usturoiului și saut pentru aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
4
Adăugați morcovul și bok choy și amestecați prăjiți legumele și aromele timp de aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Bok ChoyBok Choy
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
5
Bateți împreună zahărul, pasta de miso, concentratul de tamarind, bulionul și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De TamarindPastă De Tamarind
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
MisoMiso
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Se toarnă peste legume și carne de porc. Se fierbe timp de 10 până la 15 minute până când lichidul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
7
Adăugați părțile verzi ale scallions și caju tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
CajuCaju
8
Serviți peste orez fiert sau tăiței de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fidea De OrezFidea De Orez
Orez FiertOrez Fiert
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista