Carne Lite: Carne De Porc Picant De Caju
Carne Lite: carnea de porc picantă de caju este un fără gluten și fără lactate garnitură. O porție conține 338 calorii, 15g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.23 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 12 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați stoc, suc de lime, pastă de tamarind și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Încercați Carne Lite: fasole neagră și chili de pui de caju, Carne Lite: Pinto și Tacos de porc, și Carne Lite: varză de porc și cremă de muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare saut.
Adăugați carnea de porc și gătiți pentru a rumeni carnea, aproximativ 5 minute. În timp ce carnea de porc se rumeneste, rupeți-o în bucăți mici cu o lingură de lemn.
Adăugați părțile albe feliate ale scallionilor și usturoiului și saut pentru aproximativ 30 de secunde.
Adăugați morcovul și bok choy și amestecați prăjiți legumele și aromele timp de aproximativ 1 minut.
Bateți împreună zahărul, pasta de miso, concentratul de tamarind, bulionul și sucul de lămâie.
Se toarnă peste legume și carne de porc. Se fierbe timp de 10 până la 15 minute până când lichidul se îngroașă.
Adăugați părțile verzi ale scallions și caju tocat.
Serviți peste orez fiert sau tăiței de orez.