Carne de vânat prăjită cu sos de mure
Carnea de vânat prăjită cu sos de mure ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 312 calorii, 24g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,0 USD pe porție. 262 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită mure, fripturi de vânat, oțet balsamic și stoc de vită. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 79%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Carne de vânat prăjită cu gin sloe și sos de prune, Friptură De Vânat Prăjită La Tigaie, și Carne de vânat prăjită cu sos de salvie de mure.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie, gătiți vânatul timp de 5 minute, apoi întoarceți-l și gătiți încă 3-5 minute, în funcție de cât de rar vă place și de grosimea cărnii (gătiți 5-6 minute pe fiecare parte pentru bine făcut). Ridicați carnea din tigaie și lăsați-o deoparte să se odihnească.
Adăugați oțetul balsamic în tigaie, apoi turnați bulionul, jeleul de coacăze roșii și usturoiul. Se amestecă la foc destul de mare pentru a amesteca totul împreună, apoi se adaugă murele și se continuă gătitul până se înmoaie.
Se servește cu carne de vânat, piure de țelină (vezi mai jos) și broccoli.