Carne de vânat prăjită cu sos de mure

Carne de vânat prăjită cu sos de mure
Carnea de vânat prăjită cu sos de mure ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 312 calorii, 24g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,0 USD pe porție. 262 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită mure, fripturi de vânat, oțet balsamic și stoc de vită. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 79%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Carne de vânat prăjită cu gin sloe și sos de prune, Friptură De Vânat Prăjită La Tigaie, și Carne de vânat prăjită cu sos de salvie de mure.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie, gătiți vânatul timp de 5 minute, apoi întoarceți-l și gătiți încă 3-5 minute, în funcție de cât de rar vă place și de grosimea cărnii (gătiți 5-6 minute pe fiecare parte pentru bine făcut). Ridicați carnea din tigaie și lăsați-o deoparte să se odihnească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VânatVânat
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați oțetul balsamic în tigaie, apoi turnați bulionul, jeleul de coacăze roșii și usturoiul. Se amestecă la foc destul de mare pentru a amesteca totul împreună, apoi se adaugă murele și se continuă gătitul până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
Jumatate Si Jumatate Sau Frisca, OptionalJumatate Si Jumatate Sau Frisca, Optional
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se servește cu carne de vânat, piure de țelină (vezi mai jos) și broccoli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
TelinaTelina
VânatVânat
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista