Carne De Vânat Prăjită

Carne de vânat prăjită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 387 calorii, 53G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $10.86 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare kosher, vin, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Raft Prăjit De Carne De Vânat Și Sos De Rodie, Carne de vânat prăjită cu sos de salvie de mure, și Pizza cu carne de vânat cu legume prăjite pentru # FennelFriday pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați vânatul cu usturoi, sărat, vin, ienibahar, boabe de piper și 1/4 cană de ulei într-o pungă sigilabilă. Marinati, refrigerate, sac de cotitură ocazional, cel puțin 8 ore.
Aduceți vânatul la temperatura camerei, aproximativ 1 oră.
Preincalziti cuptorul la 450 F cu rack în mijloc.
Aruncați marinada și uscați carnea.
Se presară pe toate părțile cu 1 lingură de sare kosher, apoi 1/2 linguriță de piper măcinat.
Încălziți restul de 1 1/2 linguri de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu-mare până când strălucește, apoi rumeniți carnea pe toate părțile în 2 sau 3 loturi, 3 până la 4 minute pe lot.
Transferați într-o tigaie superficială.
Prăjiți până când carnea de vânat înregistrează 125 f pe un termometru cu citire instantanee (introdus 2 inci orizontal în carne) pentru rare, 5 până la 8 minute (în funcție de grosimea cărnii).
Lăsați să stea pe o tăietură cu 10 minute înainte de a tăia bobul.
* Vânatul poate fi marinat până la 24 de ore. ·Puteți înlocui o friptură de carne de vită tăiată și legată în centru de 3 kilograme pentru carne de vânat (nu tăiați în bucăți). Urmați rețeta de mai sus, prăjirea până când carnea de vită înregistrează 120 F, 25 până la 30 de minute pentru mediu-rar.