Carne De Vânat Prăjită

Carne De Vânat Prăjită
Carne de vânat prăjită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 387 calorii, 53G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $10.86 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare kosher, vin, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Raft Prăjit De Carne De Vânat Și Sos De Rodie, Carne de vânat prăjită cu sos de salvie de mure, și Pizza cu carne de vânat cu legume prăjite pentru # FennelFriday pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați vânatul cu usturoi, sărat, vin, ienibahar, boabe de piper și 1/4 cană de ulei într-o pungă sigilabilă. Marinati, refrigerate, sac de cotitură ocazional, cel puțin 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
IenibaharIenibahar
VânatVânat
UsturoiUsturoi
VinVin
Ulei De GătitUlei De Gătit
2
Aduceți vânatul la temperatura camerei, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VânatVânat
3
Preincalziti cuptorul la 450 F cu rack în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Aruncați marinada și uscați carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
CarneCarne
5
Se presară pe toate părțile cu 1 lingură de sare kosher, apoi 1/2 linguriță de piper măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Sare KosherSare Kosher
6
Încălziți restul de 1 1/2 linguri de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu-mare până când strălucește, apoi rumeniți carnea pe toate părțile în 2 sau 3 loturi, 3 până la 4 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Transferați într-o tigaie superficială.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
8
Prăjiți până când carnea de vânat înregistrează 125 f pe un termometru cu citire instantanee (introdus 2 inci orizontal în carne) pentru rare, 5 până la 8 minute (în funcție de grosimea cărnii).
Ingrediente de care veți avea nevoie
VânatVânat
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
9
Lăsați să stea pe o tăietură cu 10 minute înainte de a tăia bobul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1
* Vânatul poate fi marinat până la 24 de ore. ·Puteți înlocui o friptură de carne de vită tăiată și legată în centru de 3 kilograme pentru carne de vânat (nu tăiați în bucăți). Urmați rețeta de mai sus, prăjirea până când carnea de vită înregistrează 120 F, 25 până la 30 de minute pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De VitaMuschiulet De Vita
VânatVânat
Carne De VităCarne De Vită
DificultateExpert
Gata În10 hrs
Porții6
Scor De Sănătate43
Revista