Carne de vită și varză cu cartofi cu unt de plante

Carne de vită și varză cu cartofi cu unt de plante
Carne de vită Corned și varză cu cartofi cu unt de plante este un fără gluten felul principal. Pentru $ 5.96 pe portie, această rețetă acoperă 54% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 58G de proteine, 63G de grăsime, și un total de 1058 calorii. 21 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Ziua Sfântului patrick va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 10 minute. Dacă aveți suc de mere, cartofi pentru copii, piept de vită corned și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este minunat. Încercați Piept de carne de vită, cartofi, varză și morcovi pentru Ziua Sfântului Patrick, Carne de vită cornată la cuptor cu varză Sotată și cartofi noi la cuptor, și Cartofi cu unt din plante și porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Puneți morcovii și ceapa pe fundul aragazului lent și puneți carnea de vită cornată deasupra. Aranjați varza tocată în jurul cărnii de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
VarzăVarză
MorcovMorcov
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Adăugați sucul de mere și 1 cană de apă împreună cu conținutul pachetului de condimente. Gatiti la 6 pana la 8 ore pana cand carnea de vita este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MereSuc De Mere
ApăApă
Carne De VităCarne De Vită
3
Scoateți carnea de vită și legumele pe un platou și păstrați-le la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Carne De VităCarne De Vită
1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată și adăugați cartofii. Gatiti pana cand cartofii sunt fragede, aproximativ 12-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Scurgeți-le și întoarceți-le în oală.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
3
Adăugați untul, usturoiul, pătrunjelul și sarea și piperul, după gust. Combinați ușor, astfel încât toți cartofii să fie acoperiți uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
UsturoiUsturoi
PiperPiper
SareSare
4
Transferați într-un bol de servire și serviți cu carne de vită și legume de porumb din aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Carne De VităCarne De Vită
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
BolBol
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate53
Revista