Carne de vită și varză

Carne de vită și varză
Carnea de vită și varza necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 547 calorii, 34G de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de morcovi, zahăr, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Ziua Sf. patrick va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cea mai bună varză Corned Beef 'n', Carne de vită și varză, și Carne de vită și varză.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate61
Revista