Carne de vită și varză

Carne de vită și varză
Carnea de vită și varza este o fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 6 porții. Pentru $ 4.02 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 740 calorii, 49G de proteine, și 45g de grăsime pe porție. Este perfect pentru Ziua Sf. patrick. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării Europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 5 minute. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați varză, cartofi, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 83%. Rețete similare sunt Corned Beef ' n ' varză, Carne De Vită Și Varză, și Carne de vită și varză.

Instrucțiuni

1
Aranjați cartofii și usturoiul pe fundul aragazului lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Așezați carnea de vită deasupra legumelor și presărați cu condimente din pachet. Împingeți cuișoarele în ceapă și adăugați la aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi doar carnea; acoperiți și gătiți la foc mic până se înmoaie, 6 ore și 30 de minute până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Transferați carnea pe placa de tăiat și acoperiți cu folie pentru a vă menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
5
Transferați cartofii în castron și acoperiți cu folie pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6
Adăugați morcovi și varză la aragaz, întoarceți-vă la înălțime, acoperiți și gătiți până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Feliați carnea de vită peste cereale și serviți cu cartofi, morcovi și varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate60
Revista