Carne de vită și varză

Carne de vită și varză
Carnea de vită și varza este o fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 6 porții. Pentru $ 4.02 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 740 calorii, 49G de proteine, și 45g de grăsime pe porție. Este perfect pentru Ziua Sf. patrick. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării Europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 5 minute. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați varză, cartofi, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 83%. Rețete similare sunt Corned Beef ' n ' varză, Carne De Vită Și Varză, și Carne de vită și varză.

Instrucțiuni

1
Aranjați cartofii și usturoiul pe fundul aragazului lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Așezați carnea de vită deasupra legumelor și presărați cu condimente din pachet. Împingeți cuișoarele în ceapă și adăugați la aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi doar carnea; acoperiți și gătiți la foc mic până se înmoaie, 6 ore și 30 de minute până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
4
Transferați carnea pe placa de tăiat și acoperiți cu folie pentru a vă menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
5
Transferați cartofii în castron și acoperiți cu folie pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Adăugați morcovi și varză la aragaz, întoarceți-vă la înălțime, acoperiți și gătiți până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Feliați carnea de vită peste cereale și serviți cu cartofi, morcovi și varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate60
Revista