Carne de vită și varză

Carne de vită și varză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați carnea de vită și varza. Acest fel principal are 444 calorii, 51G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16. Pentru $3.12 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână apă, sare kosher, boabe de piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma varza, puteți urma acest fel principal cu Varză Care Are Gust De Desert! ca desert. Ziua Sf. patrick va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 80%. Încercați Cea mai bună varză Corned Beef 'n', Carne de vită și varză, și Carne de vită și varză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare din oțel inoxidabil sau fontă, combinați sarea, apa și pieptul. Acoperiți și lăsați să stea 7 zile la frigider. (Notă: pieptul trebuie să fie complet scufundat, deci dublați sarea și apa, dacă este necesar.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
După 7 zile, scurgeți saramura și adăugați 1 galon de apă proaspătă, frunze de dafin și boabe de piper. Se aduce la fierbere, se reduce focul la scăzut/mediu scăzut și se fierbe timp de 3 până la 3 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
În ultimele 45 de minute de gătit, adăugați ceapa, varza, morcovii, Napul, coriandrul și cartofii. Continuați să fierbeți până când toate legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
NapNap
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții16
Scor De Sănătate63
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista