Carne de vită și supă de legume

Carne de vită și supă de legume
Carnea de vită și supa de legume este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 16 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 316 calorii. Pentru $ 2.05 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de morcovi, fasole, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Supă De Legume Din Carne De Vită Măcinată, Supă De Carne De Vită Măcinată Din Legume, și Supă picantă de carne de vită și legume pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa, telina si morcovii pana se inmoaie, 6-8 minute. Se amestecă usturoiul în amestecul de ceapă; gatiti, amestecand, pana cand este parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scoateți vasul de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Gătiți și amestecați carnea de vită măcinată în loturi în tigaia fierbinte până se rumenesc și se sfărâmă, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Semințe și Tăiate Cubulețe MiciRoșii Roma, Fără Semințe și Tăiate Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Transferați carnea de vită rumenită în amestecul de ceapă în oala mare folosind o lingură pliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Se încălzește amestecul de ceapă-vită la foc mediu. Amestecați sucul de legume, bulionul de vită, roșiile, condimentele italiene, bulionul de vită, cimbrul, ardeiul cayenne, sarea și piperul negru în amestecul de vită. Aduceți la fierbere, reduceți focul la minim, acoperiți și fierbeți pentru a amesteca aromele, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Suc De LegumeSuc De Legume
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Bouillon De VităBouillon De Vită
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Se amestecă porumbul, boabele de rinichi, fasolea cannellini, fasolea mare nordică, fasolea verde, mazărea, fasolea lima și okra în amestec de carne de vită; aduceți la fierbere, reduceți căldura la minim și fierbeți până se încălzește, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Mare De NordFasole Mare De Nord
Fasole CannelliniFasole Cannellini
FasoleFasole
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Fasole LimaFasole Lima
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
BameBame
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții16
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista