Reteta de carne de vită și Stilton Pasty ar putea satisface pofta scoțiană în jurul valorii de 1 oră și 20 de minute. O porție conține 165 calorii, 17g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal foarte accesibil. 260 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, unt, cartofi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ St. Patrick ' s Day carne de vită irlandeză Pasty, Friptură de vită cu sos de Port și Stilton, și Obraz de vită și plăcintă Stout cu patiserie Stilton.
Instrucțiuni
1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 [aprox. Condimentează carnea de vită cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare din oțel inoxidabil la foc mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați carne și gătiți fără să vă mișcați până se rumenesc bine pe prima parte, aproximativ 4 minute. Întoarceți cu clești și continuați să gătiți până se rumenesc bine pe toate părțile, aproximativ 12 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
4
Transferați carnea într-un castron mare și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Întoarceți tigaia la foc mediu-mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Se adaugă untul și se încălzește până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
7
Adăugați ceapa și cimbru și gătiți, amestecând frecvent și răzuind orice bucăți rumenite cu o lingură de lemn, până când ceapa s-a înmuiat, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
8
Adăugați cartofi tăiați cubulețe și stout și acoperiți tigaia cu un capac. Gatiti pana cand cartofii sunt moi, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Stout
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Adăugați amestecul de cartofi la carnea rezervată și lăsați să se răcească la temperatura camerei, apoi adăugați stilton sfărâmat. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Stilton
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Apă Pentru A Permite
10
Rulați crusta de plăcintă la grosimea de 1/4 inch și folosind un tăietor rotund de patiserie de 4 inci, tăiați cât mai multe cercuri posibil. Adunați resturi și apăsați într-o minge. Re-rotiți crusta de plăcintă și tăiați mai multe cercuri. Ar trebui să puteți obține 8 cercuri în total. Împărțiți umplutura uniform între cruste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
11
Ungeți marginile cu ou bătut, apoi pliați peste cruste și sigilați cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
12
Așezați pastele pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
13
Periați cu oul bătut rămas, apoi folosind un cuțit ascuțit tăiați câteva orificii de aerisire în partea de sus a fiecărei paste. coaceți până se rumenesc, aproximativ 18 minute. Se lasă să se răcească timp de cinci minute, apoi se servește.