Carne De Vită Și Sos Prăjite Lent

Carne De Vită Și Sos Prăjite Lent
Carnea de vită și sosul prăjit lent este un fără lactate sos. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 172 calorii. Această rețetă servește 7. Pentru $ 4.68 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână boia, făină, pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce e bine. Încercați Carne de vită mărunțită gătită lent cu sos de ochi roșii, Slow Cooker sfaturi de carne de vită și sos, și Friptură de vită bavareză cu aragaz lent cu sos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente; pus deoparte.
2
Înveliți un cuptor olandez cu spray de gătit; adăugați ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Se pune la foc mediu-mare până se încălzește.
4
Adăugați carne de vită și gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Presărați carnea de vită cu amestecul de amestec de supă; adăugați 1 cană de apă și vin în tigaie. Aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Plic (1 Uncie) Amestec De Supă De Ceapă1 Plic (1 Uncie) Amestec De Supă De Ceapă
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Așezați carnea de vită pe un platou, rezervând lichid în tigaie; acoperiți carnea de vită cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
8
Combinați făina și 2 linguri de apă; se adaugă la lichidul de gătit. Se fierbe 8 până la 10 minute sau până se îngroașă; adăugați pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
9
Se servește peste carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții7
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista