Carne De Vită Și Sos Prăjite Lent
Carnea de vită și sosul prăjit lent este un fără lactate sos. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 172 calorii. Această rețetă servește 7. Pentru $ 4.68 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână boia, făină, pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce e bine. Încercați Carne de vită mărunțită gătită lent cu sos de ochi roșii, Slow Cooker sfaturi de carne de vită și sos, și Friptură de vită bavareză cu aragaz lent cu sos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente; pus deoparte.
Înveliți un cuptor olandez cu spray de gătit; adăugați ulei.
Se pune la foc mediu-mare până se încălzește.
Adăugați carne de vită și gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Presărați carnea de vită cu amestecul de amestec de supă; adăugați 1 cană de apă și vin în tigaie. Aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 2 ore.
Așezați carnea de vită pe un platou, rezervând lichid în tigaie; acoperiți carnea de vită cu folie.
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Combinați făina și 2 linguri de apă; se adaugă la lichidul de gătit. Se fierbe 8 până la 10 minute sau până se îngroașă; adăugați pătrunjel.
Se servește peste carne de vită.