Carne De Vită Și Sos Prăjite Lent

Carne De Vită Și Sos Prăjite Lent
Carnea de vită și sosul prăjit lent este un fără lactate sos. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 172 calorii. Această rețetă servește 7. Pentru $ 4.68 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână boia, făină, pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce e bine. Încercați Carne de vită mărunțită gătită lent cu sos de ochi roșii, Slow Cooker sfaturi de carne de vită și sos, și Friptură de vită bavareză cu aragaz lent cu sos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente; pus deoparte.
2
Înveliți un cuptor olandez cu spray de gătit; adăugați ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
3
Se pune la foc mediu-mare până se încălzește.
4
Adăugați carne de vită și gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Presărați carnea de vită cu amestecul de amestec de supă; adăugați 1 cană de apă și vin în tigaie. Aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Plic (1 Uncie) Amestec De Supă De Ceapă1 Plic (1 Uncie) Amestec De Supă De Ceapă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Așezați carnea de vită pe un platou, rezervând lichid în tigaie; acoperiți carnea de vită cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
8
Combinați făina și 2 linguri de apă; se adaugă la lichidul de gătit. Se fierbe 8 până la 10 minute sau până se îngroașă; adăugați pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
9
Se servește peste carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții7
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista