Carne de vită și piept de pui învelit în slănină
Carnea de vită și pieptul de pui învelit în slănină este un fără gluten rețetă cu 6 porții. Acest curs principal are 326 calorii, 30g de proteine, și 20g de grăsime per portie. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 23 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați slănină, cremă condensată de supă de ciuperci, smântână și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 59%. Rețete similare includ Piept De Pui Învelit În Bacon, Bacon Înfășurat Piept De Pui, și Piept de pui învelit cu slănină și salvie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Înfășurați 1 felie de vită cornată în jurul fiecărui piept de pui.
Înfășurați o felie de slănină în afara ambalajului de vită corned. Asigurați-vă cu scobitori dacă este necesar.
Aranjați puiul învelit într-un vas de copt adânc.
Aranjați floretele de broccoli în jurul pieptului de pui înfășurat.
Amestecați crema de supă de ciuperci și smântână împreună într-un bol.
Se toarnă amestecul peste pui și broccoli pentru a acoperi complet. Acoperiți vasul de copt cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când puiul nu mai este roz în centru și sucurile se limpezesc, aproximativ 1 1/2 ore.
Scoateți folia din vas, reveniți la cuptor și coaceți până se rumenesc slănina, încă aproximativ 30 de minute.