Carne de vită și orz-ardei umpluți
Carnea de vită și ardeii umpluți cu orz ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.46 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 472 calorii. Această rețetă servește 2. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de piper, brânză mozzarella parțial degresată, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ardei umpluți cu orz cu carne de vită măcinată și brânză de capră, Ardei Umpluți Cu Orz, și Ardei Roșii Umpluți Cu Orz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Aduceți bulionul de vită și orzul la fiert într-o cratiță mică. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până când lichidul este absorbit.
Tăiați fiecare ardei gras pe jumătate pe lungime și aruncați semințele și membranele. Aranjați jumătățile de ardei gras într-o farfurie de plăcintă de 9 inci. Acoperiți cu folie de plastic rezistentă. Cuptor cu microunde la maxim 5 minute sau până când este crocant-fraged; scurgeți.
Gătiti carnea de vită, ciupercile și usturoiul într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare 4 minute sau până se rumenesc, amestecând pentru a se sfărâma.
Adăugați orz, 2 linguri de ceapă verde, piure de roșii și următoarele 5 ingrediente (piure de roșii prin piper negru) și gătiți 2 minute sau până când se încălzește bine. Împărțiți amestecul de vită uniform între jumătățile de piper. Topiți fiecare jumătate de ardei cu 2 linguri de brânză și 3/4 linguriță de ceapă.
Coaceți la 350 timp de 10 minute sau până când brânza se topește.