Carne de vită și orez
Nevoie de o curs principal fără gluten? Mâncarea de vită și orez ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 501 calorii, 35g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită, piper măcinat, conserve de roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Mâncare De Vită Hawaiană, Carne De Vită Spanac Fierbinte, și O Farfurie De Carne De Vită Și Ciuperci.
Instrucțiuni
Așezați carnea de vită măcinată, ceapa, usturoiul și ardeiul gras verde într-o cratiță la foc mediu și gătiți până când carnea de vită se rumeneste uniform.
Se amestecă orezul, bulionul, apa, bulionul, roșiile și porumbul în cratiță. Se condimentează cu piper. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți 25 de minute. Se acoperă cu mozzarella și brânzeturi Monterey Jack pentru a servi.