Carne de vită și Kasha Mexicana
Nevoie de o curs principal fără gluten? Carnea de vită și kasha Mexicana ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 323 calorii, 27G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $2.5 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de brânză cheddar, ardei iute, carne de vită măcinată extra-slabă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Carne de vită și Kasha Mexicana, Cina Kashan și carne de vită, și Kasha Varnishkes (Kashan și arcuri).
Instrucțiuni
În tigaie de 12 inci, gătiți carne de vită măcinată și ceapă la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până când carnea de vită este gătită bine; scurgere. Se amestecă kasha până când kernelurile sunt umezite de amestecul de carne de vită.
Se amestecă roșiile, ardeii iute, amestecul de condimente taco, porumbul și apa.
Se încălzește până la fierbere. Acoperiți; reduceți căldura la minim. Se fierbe 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până când kasha este fragedă.
Presărați brânză peste amestecul de kasha. Acoperiți; gatiti 2 pana la 3 minute sau pana se topeste branza.
Se presară coriandru și măsline.