Carne de vită și folie Elvețiană
Carnea de vită și învelișul elvețian necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 2 porții cu 273 calorii, 32g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $3.19 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de împachetări cu mai multe cereale, piper măcinat, brânză elvețiană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Încercați Carne de vită și folie Elvețiană, Ham, Swiss & Avocado Wrap, și Chard Elvețian + Înveliș De Somon De Castraveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți ambalajele în cuptorul cu microunde la maxim timp de 30 de secunde.
În partea dreaptă a unei înfășurări (partea care se va plia ultima), întindeți 1 lingură de brânză Neufchatel aproximativ 2/3 din drum în acea parte.
Puneți jumătate din romaine, spanac, carne de vită, brânză elvețiană și roșii în centrul foliei, lăsând 1/3 din folie deschisă în partea de jos. Îndoiți acea treime în sus peste partea de jos a umpluturilor, apoi pliați în partea stângă și rotiți spre dreapta, lăsând Neufchatel să sigileze folia împreună. Repetați cu a doua folie.