Carnea de vită și cârnați cu sos roșu gros este o fără lactate și דל פחמימות, rețetă cu 12 porții. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 220 calorii, 14g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Dacă aveți la îndemână sos gros, filet măcinat, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pâine de carne de vită și cârnați cu sos roșu gros pe pâine prăjită cu brânză, Sammy carne de vită și cârnați fleică, și Coji umplute cu cârnați și Rucola + un sos de roșii gros.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Linia de jos și părțile laterale ale 2 (8-x 4-inch) pan pâine cu folie de aluminiu, permițând 2 la 3 inci pentru a extinde peste laturi; ori folie în jos în jurul părți de tigaie. Ungeți ușor folia.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
3
Combinați ușor primele 7 ingrediente într-un castron mediu. Formați amestecul în 2 pâini.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Așezați pâinea de carne în tigăile pregătite.
5
Coaceți la 425 timp de 50 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Lăsați să stea 10 minute.
7
Îndepărtați pâinea de carne din tigăi, folosind laturile foliei ca mânere.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
8
Se servește cu sos roșu gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Roșu
9
* Mandrina măcinată sau carnea de vită măcinată slabă pot fi înlocuite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceai Sp. Asezonați Toată Sarea
10
Notă: dacă serviți 1 pâine de carne, lăsați restul de pâine gătită să stea până se răcește complet (aproximativ 30 de minute). Înfășurați bine în folie de plastic și folie de aluminiu și puneți-o într-o pungă mare de plastic cu fermoar. A se păstra la frigider 2 până la 3 zile sau a se congela până la 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2