Carne de vită și ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de vită și ciupercile. Această rețetă servește 4. O porție conține 301 calorii, 28G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $ 2.99 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Un amestec de friptură de mușchi, amidon de porumb, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tartă de caise cu zahăr brun și patiserie cu scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este remarcabil. Încercați Carne de vită și varză se amestecă prăji, Carne de vită și Broccoli se amestecă, și Carne De Vită Mongolă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați carnea de vită cu 1 lingură fiecare amidon de porumb și oțet și 2 lingurițe de sos de soia într-un bol mediu. Într-un alt bol, amestecați zahărul brun, restul de 2 lingurițe fiecare amidon de porumb și oțet, restul de 1 linguriță de sos de soia și 1/3 cană de apă până la dizolvare.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mare.
Adăugați carnea de vită și gătiți, amestecând ocazional, până când tocmai ați fiert, 2 până la 3 minute.
Transferați într-un castron și ștergeți tigaia.
Încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline în tigaie la foc mare.
Adăugați usturoiul și ceapa roșie și amestecați 2 minute.
Adăugați ciupercile, tulpinile de ciorbă, 1/4 linguriță de sare și piper după gust și amestecați până când legumele sunt doar fragede, 4 minute.
Adăugați frunzele de ciorbă și amestecați până se ofilesc. Se amestecă amestecul de zahăr brun și se adaugă în tigaie împreună cu carnea de vită, amestecând, până se îngroașă, 1 minut.
Se adaugă sucul de lămâie și se condimentează cu sare și piper.
Per portie: calorii 300; grăsime 15 g (saturate 3 g); Colesterol 41 mg; sodiu 561 mg; Carbohidrați 13 g; Fibre 2 g; proteine 28 g
Fotografie de Andrew Purcell