Carne de vită și cartofi Skillet Stroganoff
Carne de vită și cartofi Skillet Stroganoff este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 452 calorii. Dacă aveți la îndemână roșii, bucăți și tulpini de ciuperci, carne de vită măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Skillet Stroganoff De Vită, O Tigaie Stroganoff De Vită Măcinată, și Carne De Vită Stroganoff Ravioli Skillet.
Instrucțiuni
În tigaie antiaderentă de 10 inci, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu 8 până la 10 minute, amestecând ocazional, până când carnea de vită este gătită bine; scurgere.
Scoateți carnea de vită din tigaie; pune deoparte.
În tigaie, amestecați amestecul de sos, apa, laptele și untul cu biciul până se omogenizează. Se amestecă cartofii.
Se încălzește până la fierbere, amestecând ocazional; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți 20 de minute, amestecând ocazional. Se amestecă fasolea verde. Acoperiți și fierbeți cu 10 până la 15 minute mai mult sau până când cartofii sunt fragede.
Se amestecă carnea de vită măcinată gătită, ciupercile, smântâna și ketchup-ul. Acoperiți; gatiti la foc mediu pana se incalzeste bine.