Carne de vită și cartofi prăjiți cu ierburi

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și întregul curs principal 30? Carnea de vită prăjită cu ierburi și cartofii ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 369 calorii, 36g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de pene de cartofi, căței de usturoi, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Filet de curcan prăjit cu ierburi cu sos de Mango, tei și ghimbir și cartofi dulci prăjiți, Cartofi prăjiți cu ierburi (GF), și Cartofi Prăjiți Cu Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1 lingură de cimbru, rozmarin, pătrunjel, 1 lingură de ulei, 3/4 linguriță de sare, 1/2 linguriță de piper și usturoi; frecați uniform pe ambele părți ale cărnii de vită.
Așezați carnea de vită pe raftul unei tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit; așezați raftul în tigaie.
Combinați cartofii, restul de 1 1/2 linguri de ulei, restul de 1/2 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper; arunca. Aranjați amestecul de cartofi pe raft în jurul cărnii de vită. Se fierbe 7 minute. Întoarceți carnea de vită. Se fierbe 7 minute sau până când carnea de vită este gradul dorit de coacere.
Așezați carnea de vită pe o tăietură; lăsați să stea 5 minute. Se amestecă cartofii; se presară cu restul de 1 lingură de cimbru.
Tăiați carnea de vită peste cereale în felii subțiri; serviți cu cartofi.