Carne de vită și cartofi la grătar

Carnea de vită la grătar și coacerea cartofilor ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 324 calorii, 11g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Un amestec de apă, cartofi prăjiți cu usturoi, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 49 minute. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării americane. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce este destul de rău. Încercați Carne de vită și cartofi la grătar, Brânză De Carne De Vită De Cartofi, și Cremă De Cartofi De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați vasul de copt dreptunghiular, 11x7x1 1/2 inci, cu spray de gătit.
Faceți cartofi conform instrucțiunilor de pe pachet pentru 8 porții, folosind 2 pungi cartofi și condimente, apă fierbinte, lapte și unt.
Întindeți jumătate din cartofi peste fundul vasului de copt.
Strat cu carne de vită, 1 cană de brânză și cartofi rămași.
Acoperiți cu folie de aluminiu și coaceți aproximativ 30 de minute sau până când este fierbinte.
Se presară cu 1/2 cană de brânză rămasă.
Presărați ceapa în jurul marginilor vasului de copt.
Coaceți neacoperit cu 3 până la 4 minute mai mult sau până când brânza este topită și ceapa se rumeneste.