Carne de vită și Bulgur-dovlecei umpluți

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați dovleceii umpluți cu carne de vită și Bulgur. Această rețetă servește 6 și costă 1,93 USD pe porție. O porție conține 244 calorii, 15g de proteine, și 9g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați coriandru măcinat, chimen măcinat, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Ardei umpluți cu carne de vită și grâu Bulgur, Dovlecei Umpluți Cu Carne De Vită, și Barci De Dovlecei Umplute Cu Carne De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Tăiați fiecare dovlecel în jumătate transversal. Folosind un baller de pepene galben, scoateți cu grijă carnea de dovlecel, lăsând intactă carnea de aproximativ 1/4 inch pe toate părțile și lăsând dovlecelul închis în partea de jos a fiecărei jumătăți. Rezervați carnea de dovlecel pentru o altă utilizare sau aruncați. Rezervați tuburi de dovlecei.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până când sunt moi și translucide, aproximativ 3 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți încă 2 minute.
Adăugați carne de vită măcinată, chimen, coriandru și fulgi de ardei roșu și gătiți până când carnea este gata și nu mai este roz, 4 până la 5 minute.
Adăugați bulgur și roșii tăiate cubulețe și coacăze și gătiți încă 2 până la 3 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă nucile de pin și pătrunjelul.
Lăsați amestecul să se răcească ușor, aproximativ 5 minute. Folosind o lingură mică sau mâini curate, umpleți ușor jumătățile de dovlecei cu amestec de carne de vită.
Așezați jumătățile de dovlecel într-un vas de copt din sticlă de 9 x 13 inci.
Combinați sucul de roșii rezervat, sosul de roșii și sarea și turnați peste dovlecei. Se acoperă bine cu folie și se introduce în cuptor.
Coaceți timp de 20 de minute.
Scoateți din cuptor, descoperiți și rotiți dovlecelul. Acoperiți din nou, întoarceți vasul la cuptor și coaceți încă 20 până la 25 de minute, până când dovlecelul este gătit, dar încă ușor ferm.
Așezați 2 jumătăți de dovlecel pe o farfurie și serviți cu sos de roșii.