Carne de vită Wellington cu pate de stridii

Carne de vită Wellington cu pate de stridii
Carne de vită Wellington cu pate de stridii necesită aproximativ 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. Acest curs principal are 1010 calorii, 39G de proteine, și 79G de grăsime per portie. Pentru $ 6.08 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați stridii de râu, șobolani, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până pesmet ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane De Ciocolată ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 59%. Încercați Carne de vită Wellington cu pate de stridii, Cel Mai Bun Carne De Vită Wellington, și Carne De Vită Wellington pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Frecați filetul cu sare și piper și ungeți-l ușor cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Încălziți 1 lingură de ulei și untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Așezați filetul în tigaie și căutați ușor toate suprafețele cărnii, inclusiv capetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Scoateți carnea din tigaie și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați mai mult ulei în tigaie, dacă este necesar, apoi adăugați șalotele și usturoiul și sotati timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Adăugați ciupercile și sotati timp de 2 până la 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
8
Adăugați stridiile și sherry-ul și gătiți până când stridiile sunt opace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
9
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
10
Scurgeți orice lichid și combinați amestecul cu pesmetul în vasul unui robot de bucătărie. Procesați până când este bine amestecat și aproape neted. Aliniați o strecurătoare cu mai multe straturi de pânză de brânză și lingurați pateul în ea. Se lasă să se scurgă timp de 10 până la 15 minute. Dacă pateul pare prea umed, ridicați marginea tifonului, răsuciți-l împreună și stoarceți excesul de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch,Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch,
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
11
Întindeți aluatul de patiserie cu puf pe o suprafață ușor făinată pentru a forma un dreptunghi cu o grosime mai mică de 1/4 inci. Puneți niște pate în centrul aluatului și întindeți-l pentru a forma o formă similară cu cea a filetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Patiserie Cu PufAluat De Patiserie Cu Puf
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch,Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch,
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
12
Așezați carnea pe pateu; apoi acoperiți partea superioară și părțile laterale ale cărnii cu pateul rămas. Înfășurați patiseria în jurul filetului, suprapunând marginile pentru a forma o cusătură. Umeziți marginile cu apă și prindeți ușor pentru a sigila. Tăiați stratul superior de patiserie de la ambele capete și pliați capetele peste părțile laterale ale cărnii, sigilând ca înainte. Întoarceți cu grijă filetul învelit în patiserie și așezați cusătura în jos pe o foaie de copt ușor unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch,Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch,
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
13
Ungeți patiseria cu oul bătut. Decorați blatul cu modele tăiate din resturile de patiserie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
14
Ungeți decupajele cu ou bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
15
Coaceți filetul timp de 15 până la 20 de minute sau până când patiseria se rumeneste.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
16
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 10 minute înainte de sculptură.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Revista