Carne de vită Wellington cu pate de stridii necesită aproximativ 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. Acest curs principal are 1010 calorii, 39G de proteine, și 79G de grăsime per portie. Pentru $ 6.08 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați stridii de râu, șobolani, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până pesmet ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane De Ciocolată ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 59%. Încercați Carne de vită Wellington cu pate de stridii, Cel Mai Bun Carne De Vită Wellington, și Carne De Vită Wellington pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Frecați filetul cu sare și piper și ungeți-l ușor cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Încălziți 1 lingură de ulei și untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Așezați filetul în tigaie și căutați ușor toate suprafețele cărnii, inclusiv capetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți carnea din tigaie și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați mai mult ulei în tigaie, dacă este necesar, apoi adăugați șalotele și usturoiul și sotati timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați ciupercile și sotati timp de 2 până la 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
8
Adăugați stridiile și sherry-ul și gătiți până când stridiile sunt opace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
9
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
10
Scurgeți orice lichid și combinați amestecul cu pesmetul în vasul unui robot de bucătărie. Procesați până când este bine amestecat și aproape neted. Aliniați o strecurătoare cu mai multe straturi de pânză de brânză și lingurați pateul în ea. Se lasă să se scurgă timp de 10 până la 15 minute. Dacă pateul pare prea umed, ridicați marginea tifonului, răsuciți-l împreună și stoarceți excesul de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch,
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Apa Suplimentara
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Întindeți aluatul de patiserie cu puf pe o suprafață ușor făinată pentru a forma un dreptunghi cu o grosime mai mică de 1/4 inci. Puneți niște pate în centrul aluatului și întindeți-l pentru a forma o formă similară cu cea a filetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Patiserie Cu Puf
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch,
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
12
Așezați carnea pe pateu; apoi acoperiți partea superioară și părțile laterale ale cărnii cu pateul rămas. Înfășurați patiseria în jurul filetului, suprapunând marginile pentru a forma o cusătură. Umeziți marginile cu apă și prindeți ușor pentru a sigila. Tăiați stratul superior de patiserie de la ambele capete și pliați capetele peste părțile laterale ale cărnii, sigilând ca înainte. Întoarceți cu grijă filetul învelit în patiserie și așezați cusătura în jos pe o foaie de copt ușor unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch,
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
13
Ungeți patiseria cu oul bătut. Decorați blatul cu modele tăiate din resturile de patiserie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
14
Ungeți decupajele cu ou bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
15
Coaceți filetul timp de 15 până la 20 de minute sau până când patiseria se rumeneste.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
16
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 10 minute înainte de sculptură.