Carne de vită Wellington cu pate de stridii
Carne de vită Wellington cu pate de stridii necesită aproximativ 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. Acest curs principal are 1010 calorii, 39G de proteine, și 79G de grăsime per portie. Pentru $ 6.08 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați stridii de râu, șobolani, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până pesmet ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane De Ciocolată ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 59%. Încercați Carne de vită Wellington cu pate de stridii, Cel Mai Bun Carne De Vită Wellington, și Carne De Vită Wellington pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Frecați filetul cu sare și piper și ungeți-l ușor cu ulei.
Încălziți 1 lingură de ulei și untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Așezați filetul în tigaie și căutați ușor toate suprafețele cărnii, inclusiv capetele.
Scoateți carnea din tigaie și dați deoparte.
Adăugați mai mult ulei în tigaie, dacă este necesar, apoi adăugați șalotele și usturoiul și sotati timp de 2 până la 3 minute.
Adăugați ciupercile și sotati timp de 2 până la 3 minute mai mult.
Adăugați stridiile și sherry-ul și gătiți până când stridiile sunt opace.
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
Scurgeți orice lichid și combinați amestecul cu pesmetul în vasul unui robot de bucătărie. Procesați până când este bine amestecat și aproape neted. Aliniați o strecurătoare cu mai multe straturi de pânză de brânză și lingurați pateul în ea. Se lasă să se scurgă timp de 10 până la 15 minute. Dacă pateul pare prea umed, ridicați marginea tifonului, răsuciți-l împreună și stoarceți excesul de lichid.
Întindeți aluatul de patiserie cu puf pe o suprafață ușor făinată pentru a forma un dreptunghi cu o grosime mai mică de 1/4 inci. Puneți niște pate în centrul aluatului și întindeți-l pentru a forma o formă similară cu cea a filetului.
Așezați carnea pe pateu; apoi acoperiți partea superioară și părțile laterale ale cărnii cu pateul rămas. Înfășurați patiseria în jurul filetului, suprapunând marginile pentru a forma o cusătură. Umeziți marginile cu apă și prindeți ușor pentru a sigila. Tăiați stratul superior de patiserie de la ambele capete și pliați capetele peste părțile laterale ale cărnii, sigilând ca înainte. Întoarceți cu grijă filetul învelit în patiserie și așezați cusătura în jos pe o foaie de copt ușor unsă.
Ungeți patiseria cu oul bătut. Decorați blatul cu modele tăiate din resturile de patiserie, dacă doriți.
Ungeți decupajele cu ou bătut.
Coaceți filetul timp de 15 până la 20 de minute sau până când patiseria se rumeneste.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 10 minute înainte de sculptură.