Carne De Vită Wellington
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Beef Wellington. Această rețetă servește 6. Pentru $17.21 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 877 calorii. Această rețetă este plăcută de 250 de mâncăruri și bucătari. Dacă aveți la îndemână un pahar de vin, frunze de cimbru, crenguță de cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Carne De Vită Wellington, Carne De Vită Wellington, și Carne De Vită Wellington pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Mai întâi înmuiați porcini uscați în 400 ml de apă fierbinte și lăsați-o deoparte. Bateți fileul de vită cu hârtie de bucătărie pentru a-l usca de orice sânge, apoi condimentați cu sare și apoi puternic cu piper negru.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare până când este foarte fierbinte, apoi petreceți 8-10 minute arzând și întorcând fileul cu clești până când este bine rumenit pe toate părțile. Țineți-l până la sear ambele capete, de asemenea. Puneți carnea de vită deoparte pe o tavă pentru a prinde sucuri și opriți căldura de pe tigaie, dar nu o curățați.
Scurgeți și stoarceți porcini uscați, dar rezervați sucul și răsturnați porcini într-un robot de bucătărie cu celelalte ciuperci și cimbru. Condimentează totul cu sare și piper și pulsează până se toacă mărunt, dar nu complet neted.
Puneți tigaia de vită la loc pe foc cu untul și când începe să sfârâie adăugați șalota și gătiți timp de 2 minute până se înmoaie. Întoarceți căldura și vârful în ciuperci, adăugați un strop de sos Worcestershire și gătiți totul timp de 10-12 minute până când aveți o pastă care se îndepărtează de partea laterală a tigaiei. Sfat într-un castron să se răcească, se amestecă prin parmezan dacă se utilizează și se lasă deoparte. Opriți căldura din tigaie, dar nu o curățați. Carnea de vită poate fi arsă, iar amestecul de ciuperci poate fi făcut cu câteva ore înainte.
Pentru prima etapă de asamblare obțineți o foaie mare de folie alimentară și suprapuneți feliile de prosciutto pe ea la rând, răsturnați amestecul de ciuperci deasupra, apoi acoperiți cu o altă foaie de folie alimentară. Fie cu mâinile, fie cu un sucitor, bateți-l în jos sau rulați-l într-un strat subțire care acoperă doar prosciutto-ul.
Scoateți foaia superioară de folie alimentară și așezați fileul în centrul ciupercilor. Folosind marginea filmului agățat ridicați și rotiți prosciutto-ul și ciupercile pentru a încadra carnea de vită, apoi folosiți folia alimentară pentru a rula totul într-un cârnat strâns. Pentru cele mai bune rezultate, Acum puneți cârnații în congelator timp de 30 de minute pentru a se întări, nu lăsați mai mult timp de gătit va fi afectat.
Pe o suprafață ușor făinată, rotiți patiseria într-un dreptunghi puțin mai mare decât o magazie, tăiați marginile la neaten și salvați garniturile. Periați ușor patiseria peste tot cu ou bătut. Desfaceți cu grijă coletul de prosciutto și așezați-l în mijlocul patiseriei. Cum ar fi înfășurarea unui colet sau realizarea unei role de primăvară, pliați marginile mai scurte peste File, apoi rotiți totul în jurul fileului pentru a încadra. Pentru un finisaj cu adevărat îngrijit, obțineți o altă foaie curată de folie alimentară și rulați din nou Wellington într-un cârnat strâns.
Se pune la frigider și se răcește cel puțin 30 de minute sau până la o zi.
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz 7 cu o tavă de copt robustă, ușor unsă. Rulați din nou garniturile de patiserie și folosiți pentru a face 6 frunze. Desfaceți Wellington-ul, periați peste tot cu ou, apoi decorați cu frunzele.
Periați frunzele cu mai mult ou.
Se presară cu sare de mare fulgioasă și se transferă, cu partea sigilată în jos pe tava de copt încălzită.
Coaceți timp de 10 minute, apoi reduceți căldura cuptorului la 200C/180C ventilator/gaz 6 și continuați să coaceți timp de 25 de minute pentru carne rară, 30 de minute pentru mediu rar, 35 de minute pentru mediu și aproximativ 45 de minute pentru bine făcut, asigurându-vă că patiseria nu arde (o puteți acoperi cu folie dacă începe să devină prea întunecată.
Scoateți din cuptor și lăsați timp de 10 minute să se relaxeze.
Pentru a face sosul, încălziți untul în tigaia cu ciuperci și prăjiți șalota, cimbru și dafin, răzuind bucățile crocante ale tigaiei cu o lingură de lemn. Se împrăștie peste făină și se rumenesc apoi se stropesc în coniac, se sfârâie un minut, apoi se adaugă vinul roșu și se fierbe într-o pastă mov.
Se toarnă lichidul de înmuiere a ciupercilor, evitând bucățile de nisip din partea de jos, se sfărâmă în cubul de stoc și orice suc din carnea de vită în repaus și se fierbe timp de 5 minute până când aveți un sos gustos, condimentați după gust.
Folosind un cuțit foarte ascuțit, sculptați cu atenție Wellington-ul în 6 felii groase. Puteți tăia capetele de patiserie și le puteți servi separat.
Se servește pe farfurii încălzite cu un ulcior de sos.