Carne De Vită Wellington

Carne De Vită Wellington
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Beef Wellington. Această rețetă servește 6. Pentru $17.21 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 877 calorii. Această rețetă este plăcută de 250 de mâncăruri și bucătari. Dacă aveți la îndemână un pahar de vin, frunze de cimbru, crenguță de cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Carne De Vită Wellington, Carne De Vită Wellington, și Carne De Vită Wellington pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Mai întâi înmuiați porcini uscați în 400 ml de apă fierbinte și lăsați-o deoparte. Bateți fileul de vită cu hârtie de bucătărie pentru a-l usca de orice sânge, apoi condimentați cu sare și apoi puternic cu piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Muschiulet De VitaMuschiulet De Vita
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare până când este foarte fierbinte, apoi petreceți 8-10 minute arzând și întorcând fileul cu clești până când este bine rumenit pe toate părțile. Țineți-l până la sear ambele capete, de asemenea. Puneți carnea de vită deoparte pe o tavă pentru a prinde sucuri și opriți căldura de pe tigaie, dar nu o curățați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
3
Scurgeți și stoarceți porcini uscați, dar rezervați sucul și răsturnați porcini într-un robot de bucătărie cu celelalte ciuperci și cimbru. Condimentează totul cu sare și piper și pulsează până se toacă mărunt, dar nu complet neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Puneți tigaia de vită la loc pe foc cu untul și când începe să sfârâie adăugați șalota și gătiți timp de 2 minute până se înmoaie. Întoarceți căldura și vârful în ciuperci, adăugați un strop de sos Worcestershire și gătiți totul timp de 10-12 minute până când aveți o pastă care se îndepărtează de partea laterală a tigaiei. Sfat într-un castron să se răcească, se amestecă prin parmezan dacă se utilizează și se lasă deoparte. Opriți căldura din tigaie, dar nu o curățați. Carnea de vită poate fi arsă, iar amestecul de ciuperci poate fi făcut cu câteva ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Pentru prima etapă de asamblare obțineți o foaie mare de folie alimentară și suprapuneți feliile de prosciutto pe ea la rând, răsturnați amestecul de ciuperci deasupra, apoi acoperiți cu o altă foaie de folie alimentară. Fie cu mâinile, fie cu un sucitor, bateți-l în jos sau rulați-l într-un strat subțire care acoperă doar prosciutto-ul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci MixteCiuperci Mixte
ProsciuttoProsciutto
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
6
Scoateți foaia superioară de folie alimentară și așezați fileul în centrul ciupercilor. Folosind marginea filmului agățat ridicați și rotiți prosciutto-ul și ciupercile pentru a încadra carnea de vită, apoi folosiți folia alimentară pentru a rula totul într-un cârnat strâns. Pentru cele mai bune rezultate, Acum puneți cârnații în congelator timp de 30 de minute pentru a se întări, nu lăsați mai mult timp de gătit va fi afectat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Pe o suprafață ușor făinată, rotiți patiseria într-un dreptunghi puțin mai mare decât o magazie, tăiați marginile la neaten și salvați garniturile. Periați ușor patiseria peste tot cu ou bătut. Desfaceți cu grijă coletul de prosciutto și așezați-l în mijlocul patiseriei. Cum ar fi înfășurarea unui colet sau realizarea unei role de primăvară, pliați marginile mai scurte peste File, apoi rotiți totul în jurul fileului pentru a încadra. Pentru un finisaj cu adevărat îngrijit, obțineți o altă foaie curată de folie alimentară și rulați din nou Wellington într-un cârnat strâns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
8
Se pune la frigider și se răcește cel puțin 30 de minute sau până la o zi.
9
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz 7 cu o tavă de copt robustă, ușor unsă. Rulați din nou garniturile de patiserie și folosiți pentru a face 6 frunze. Desfaceți Wellington-ul, periați peste tot cu ou, apoi decorați cu frunzele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
10
Periați frunzele cu mai mult ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
11
Se presară cu sare de mare fulgioasă și se transferă, cu partea sigilată în jos pe tava de copt încălzită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
12
Coaceți timp de 10 minute, apoi reduceți căldura cuptorului la 200C/180C ventilator/gaz 6 și continuați să coaceți timp de 25 de minute pentru carne rară, 30 de minute pentru mediu rar, 35 de minute pentru mediu și aproximativ 45 de minute pentru bine făcut, asigurându-vă că patiseria nu arde (o puteți acoperi cu folie dacă începe să devină prea întunecată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
13
Scoateți din cuptor și lăsați timp de 10 minute să se relaxeze.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
14
Pentru a face sosul, încălziți untul în tigaia cu ciuperci și prăjiți șalota, cimbru și dafin, răzuind bucățile crocante ale tigaiei cu o lingură de lemn. Se împrăștie peste făină și se rumenesc apoi se stropesc în coniac, se sfârâie un minut, apoi se adaugă vinul roșu și se fierbe într-o pastă mov.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
15
Se toarnă lichidul de înmuiere a ciupercilor, evitând bucățile de nisip din partea de jos, se sfărâmă în cubul de stoc și orice suc din carnea de vită în repaus și se fierbe timp de 5 minute până când aveți un sos gustos, condimentați după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon CubeBouillon Cube
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
16
Folosind un cuțit foarte ascuțit, sculptați cu atenție Wellington-ul în 6 felii groase. Puteți tăia capetele de patiserie și le puteți servi separat.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
17
Se servește pe farfurii încălzite cu un ulcior de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate15
Revista