Reteta de carne de vită Thailandeză cu busuioc este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare asiatică. O porție conține 403 calorii, 22g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 69 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați scallions, sos de pește, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia cu conținut scăzut de sodiu, puteți urma acest fel principal cu Banana Split Tort ca desert. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Încercați Carne De Vită Cu Busuioc Thailandez, Carne De Vită Cu Busuioc Thailandez, și Carne De Vită Panang Cu Busuioc Thailandez Parfumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la înălțimecăldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați usturoi și 1 chile și gătiți,amestecând, până când parfumat, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
3
Adăugați carne de vită, condimentați cu sare și piper și gătiți,despărțindu-vă cu o lingură și apăsând ferm pentru a ajuta la rumenire, până cândgătit și frumos crocant în ghivece, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Adăugați bulion și 2 cupebasil și gătiți, amestecând, până când busuiocul este ofilit,aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1-1/2 Cană Supă De Pui
5
Aruncați morcovi, ceapă verde,1 lingură suc de lămâie și chile rămase, 1 cană frunze de busuioc și 1 lingură ulei într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Avocado Hass Ușor Piure
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Se amestecă sosul de soia, sosul de pește, zahărul și restul de 3 linguri de suc de lămâie într-un alt castron mic până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Pește
Avocado Hass Ușor Piure
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
7
Top orez cu carne de vită și slaw și drizzlewith sos de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru Thai. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Înregistrările pe teren Chenin Blanc cu un rating de 4, 1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.