Frigarui Teriyaki De Vita

Frigarui Teriyaki De Vita
Reteta de carne de vită Teriyaki frigarui ar putea satisface pofta japoneză în aproximativ 23 minute. Această rețetă face 15 porții cu 163 calorii, 11g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de mușchi de vită, semințe de susan, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Frigarui De Vita Teriyaki La Gratar, Frigarui Tiki Teriyaki De Vita In Stil Tiki, și Frigarui de ton Teriyaki pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați 24 de frigarui mici în apă timp de 30 de minute. Preîncălziți broilerul la mare; tapetați o tigaie cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
FrigaruiFrigarui
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
2
Puneți carnea de vită, ciupercile și roșiile într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
TomateTomate
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați ulei de canola, sare și piper și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De CanolaUlei De Canola
4
Filetați carnea și legumele pe frigarui, alternând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
5
Așezați frigarui pe tigaie cu capetele mânerului orientate spre exterior. Acoperiți capătul mânerului cu folie pentru a preveni arderea.
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
6
Într-un castron mic, amestecați zahărul, sosul de soia și uleiul de susan, amestecând până când zahărul s-a dizolvat. Frigarui de frigarui, intorcandu-se de cateva ori, pana cand carnea incepe sa se rumeneasca, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De SusanUlei De Susan
Sos De SoiaSos De Soia
ZahărZahăr
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
BolBol
7
Periați liberal cu glazură și continuați să fierbeți până când carnea de vită este ușor carbonizată, cu 2 până la 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Carne De VităCarne De Vită
8
Se transferă într-un platou și se presară cu semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
9
Se servește la temperatura camerei.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Lubanzi Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc 2018 este extras dintr-un amestec de viță de vie mai veche, uscată de crescătorie și viță de vie mai tânără, irigată prin picurare. Culoarea sa adâncă de paie indică atât prospețimea coaptă, cât și complexitatea. Nasul aduce mai întâi fructe tropicale și de piatră, provocând gânduri de mandarină și litchi. Palatul este rotund și cărnos, împingând din nou litchi înainte, împreună cu piersica albă, caisul și mărul verde, toate purtate de o notă de aciditate ridicată. Există luminozitate și un ușor indiciu de pâine proaspăt coaptă pe tot parcursul. Finisajul este lung, moale și afectuos.
DificultateMediu
Gata În23 m.
Porții15
Scor De Sănătate3
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista