Carne de vită sărată cu sfeclă roșie și hrean

Carne de vită sărată cu sfeclă roșie și hrean
Dacă aveți aproximativ 2 ore și 30 de minute pentru a petrece în bucătărie, carnea de vită sărată cu sfeclă roșie și hrean ar putea fi uimitoare fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Pentru $1.75 pe portie, veți obține o garnitură care servește 6. O porție conține 164 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă de la BBC Good Food necesită hrean, zahăr auriu, pătrunjel și oțet balsamic. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Prăjiți Coasta Anterioară De Carne De Vită Cu Sfeclă Roșie Și Hrean, Burgeri De Vită Și Chorizo Cu Gust De Sfeclă Roșie, și Friptură de vită rece cu salată de sfeclă roșie și cremă de hrean pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți carnea de vită într-o tigaie suficient de mare pentru a se potrivi cu ea și cu toate legumele. Acoperiți-l cu apă și aduceți la fierbere, îndepărtând spuma care iese la suprafață. Introduceți ceapa și pătrunjelul în oală și fierbeți ușor timp de 1 oră, degresând după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați morcovii și fierbeți timp de 30 de minute. În cele din urmă, adăugați prazul și fierbeți timp de 30 de minute mai mult. Carnea este gata când se simte fragedă când este împinsă cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
În timp ce carnea se gătește, amestecați sfecla roșie și hreanul cu zahărul și oțetul până când zahărul s-a dizolvat. scoateți carnea de vită și așezați-o pe o scândură. Scoateți morcovii și prazul într-un vas de servit. Feliați carnea de vită la masă și serviți cu legume și sfeclă roșie, dar avertizați pe toată lumea că un pic merge mult! De asemenea, puteți oferi niște lichid de gătit pentru a stropi dacă cineva îl dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista