Carne de vită sărată cu sfeclă roșie și hrean

Carne de vită sărată cu sfeclă roșie și hrean
Dacă aveți aproximativ 2 ore și 30 de minute pentru a petrece în bucătărie, carnea de vită sărată cu sfeclă roșie și hrean ar putea fi uimitoare fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Pentru $1.75 pe portie, veți obține o garnitură care servește 6. O porție conține 164 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă de la BBC Good Food necesită hrean, zahăr auriu, pătrunjel și oțet balsamic. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Prăjiți Coasta Anterioară De Carne De Vită Cu Sfeclă Roșie Și Hrean, Burgeri De Vită Și Chorizo Cu Gust De Sfeclă Roșie, și Friptură de vită rece cu salată de sfeclă roșie și cremă de hrean pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți carnea de vită într-o tigaie suficient de mare pentru a se potrivi cu ea și cu toate legumele. Acoperiți-l cu apă și aduceți la fierbere, îndepărtând spuma care iese la suprafață. Introduceți ceapa și pătrunjelul în oală și fierbeți ușor timp de 1 oră, degresând după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați morcovii și fierbeți timp de 30 de minute. În cele din urmă, adăugați prazul și fierbeți timp de 30 de minute mai mult. Carnea este gata când se simte fragedă când este împinsă cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
În timp ce carnea se gătește, amestecați sfecla roșie și hreanul cu zahărul și oțetul până când zahărul s-a dizolvat. scoateți carnea de vită și așezați-o pe o scândură. Scoateți morcovii și prazul într-un vas de servit. Feliați carnea de vită la masă și serviți cu legume și sfeclă roșie, dar avertizați pe toată lumea că un pic merge mult! De asemenea, puteți oferi niște lichid de gătit pentru a stropi dacă cineva îl dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista