Carne de vită Satays peste salată thailandeză

Carne de vită Satays peste salată thailandeză
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Carnea de vită peste salata Thailandeză ar putea fi o rețetă super de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 6,12 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 420 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sos de pește asiatic, friptură de mușchi, ulei de gătit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Satay de pui și carne de vită cu sos de arahide, Satays De Vită Cu Sos De Scufundare Cu Nuci De Macadamia, și Salată Tiger Cries (o salată picantă de vită Thailandeză) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un pahar mediu superficial sau un bol din oțel inoxidabil, combinați friptura, lemongrass, jumătate din usturoi, ulei,1 1/2 linguri de suc de lămâie, 3/4 linguriță de zahăr, sare și piper negru. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Elixirul GElixirul G
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Într-un vas mic de sticlă sau oțel inoxidabil, combinați sosul de pește, restul de 1 lingură de suc de lămâie, usturoi și 2 lingurițe de zahăr, apă, oțet și fulgi de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Sos De PeșteSos De Pește
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Într-un vas mare de sticlă sau oțel inoxidabil, combinați romaine, morcovi, castraveți, coriandru și mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Aprindeți grătarul sau încălziți broilerul. Infilați friptura pe opt frigarui. Grătiți sau prăjiți carnea, întorcându-vă, până când este gata după gust, aproximativ 5 minute pentru mediu rar. Aruncați pansamentul cu salata și serviți acoperit cu satays.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Recomandarea vinului: deși carnea de vită necesită în mod tradițional un roșu, aceste condimente sugerează un vin alb. Un Californian bogat, cum ar fi un chardonnay plin de corp, se poate juca atât cu carnea de vită, cât și cu salata de aici. Dacă preferați vinul roșu, încercați un Beaujolais ușor, fructat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
6
Note: sosul de pește asiatic este disponibil pe piețele asiatice și în multe supermarketuri
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc
LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc
Prin simpla conservare a aromelor și aromelor care au fost livrate din struguri, LangeTwins Chenin Blanc este o expresie vibrantă a soiului. Crisp Granny Smith apple notes se îmbină cu un indiciu de pere tartă pentru a crea un vin luminos și răcoritor, ușor de savurat singur.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate65
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista