Carne De Vită Rapidă

Carne De Vită Rapidă
Carnea de vită rapidă este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,48 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 288 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână usturoi îmbuteliat, conserve de roșii, turmeric măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi turmericul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort De Lămâie Umplut Cu Cireșe ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Încercați Legume Cu Curry Rapid, Quick curried kedgeree, și Năut Cu Curry Rapid pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
2
În timp ce orezul gătește, tăiați friptura în diagonală peste cereale în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
FripturăFriptură
OrezOrez
3
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați ceapa și usturoiul; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
5
Adăugați coriandru, chimen, sare și turmeric; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoriandruCoriandru
TurmericTurmeric
ChimenChimen
SareSare
6
Adauga friptura; saut 6 minute sau până la făcut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
7
Adăugați roșiile și reduceți focul la minim. Gatiti 3 minute sau pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
8
Se servește peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista