Carne De Vită Prăjită Cu Piper

Carne De Vită Prăjită Cu Piper
Peppercorn friptură de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1 și costă 26,77 USD pe porție. O porție conține 2641 calorii, 301G de proteine, și 132g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână usturoi, boabe de piper roz, boabe de piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Friptură De Porc Cu Boabe De Piper, Friptură de miel cu crustă de piper, și Miel Prăjit Încrustat Cu Boabe De Piper.

Instrucțiuni

1
Puneți usturoiul și 1 vârf de sare kosher într-un mortar și pistil; măcinați usturoiul până formează o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
2
Se amestecă uleiul de măsline în usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
3
Puneți friptura într-un vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Ungeți pasta de usturoi pe o parte a fripturii. Condimentează generos cu 1 linguriță de sare kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
5
Combinați boabele de piper într-un castron mic. Apăsați Generos amestecul de boabe de piper măcinat pe friptură. Întoarceți carnea și repetați, periați cu pastă de usturoi și condimentați cu 1 linguriță de sare kosher și amestec de boabe de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
6
Dacă doriți, așezați friptura pe un raft peste vasul de copt și refrigerați descoperit peste noapte pentru a se usca. A doua zi, scoateți și lăsați carnea să stea 1 oră pentru a ajunge la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
7
Topiți untul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor; opriți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
8
Puneți friptura în unt fierbinte și răsturnați pentru a acoperi ambele părți. Condimentați cu mai multă sare, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
9
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Prăjiți carnea în tigaie în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
11
Scoateți carnea din cuptor și răsturnați în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
12
Întoarceți cuptorul la 200 grade F (95 grade C). Prăjiți carnea până când crusta de piper este ușor rumenită și un termometru de carne citit instantaneu, introdus în centrul fripturii, citește 130 grade F (54 grade C), încă aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
13
Transferați friptura pe un platou și cort liber cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
14
Lăsați friptura să stea cel puțin 15 minute.
15
Așezați tigaia cu picături de tigaie la foc mediu; bateți în făină până se omogenizează. Gatiti, amestecand constant, timp de 2 minute pentru a elimina gustul crud din faina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
16
Bateți în stoc de vițel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De VițelStoc De Vițel
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
17
Întoarceți căldura la mediu-mare, aduceți sosul la fierbere și reduceți căldura la mediu-scăzut. Fierbeti sosul tigaie, amestecand constant, până la redus la jumătate și sos a îngroșat ușor, aproximativ 10 minute. Condimentează cu sare și 1 vârf de piper cayenne. Se amestecă oțetul balsamic și orice sucuri acumulate din platoul de carne în sosul de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
18
Tăiați carnea de vită peste cereale, începând de la cel mai mic colț al fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
19
Serviți felii pe farfurii încălzite stropite cu sos de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții1
Scor De Sănătate89
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista