Carne De Vită Prăjită Cu Piper

Carne De Vită Prăjită Cu Piper
Peppercorn friptură de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1 și costă 26,77 USD pe porție. O porție conține 2641 calorii, 301G de proteine, și 132g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână usturoi, boabe de piper roz, boabe de piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Friptură De Porc Cu Boabe De Piper, Friptură de miel cu crustă de piper, și Miel Prăjit Încrustat Cu Boabe De Piper.

Instrucțiuni

1
Puneți usturoiul și 1 vârf de sare kosher într-un mortar și pistil; măcinați usturoiul până formează o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
2
Se amestecă uleiul de măsline în usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Puneți friptura într-un vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Ungeți pasta de usturoi pe o parte a fripturii. Condimentează generos cu 1 linguriță de sare kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
5
Combinați boabele de piper într-un castron mic. Apăsați Generos amestecul de boabe de piper măcinat pe friptură. Întoarceți carnea și repetați, periați cu pastă de usturoi și condimentați cu 1 linguriță de sare kosher și amestec de boabe de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Dacă doriți, așezați friptura pe un raft peste vasul de copt și refrigerați descoperit peste noapte pentru a se usca. A doua zi, scoateți și lăsați carnea să stea 1 oră pentru a ajunge la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
7
Topiți untul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor; opriți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Puneți friptura în unt fierbinte și răsturnați pentru a acoperi ambele părți. Condimentați cu mai multă sare, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
9
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
10
Prăjiți carnea în tigaie în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
11
Scoateți carnea din cuptor și răsturnați în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
12
Întoarceți cuptorul la 200 grade F (95 grade C). Prăjiți carnea până când crusta de piper este ușor rumenită și un termometru de carne citit instantaneu, introdus în centrul fripturii, citește 130 grade F (54 grade C), încă aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
13
Transferați friptura pe un platou și cort liber cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
14
Lăsați friptura să stea cel puțin 15 minute.
15
Așezați tigaia cu picături de tigaie la foc mediu; bateți în făină până se omogenizează. Gatiti, amestecand constant, timp de 2 minute pentru a elimina gustul crud din faina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
16
Bateți în stoc de vițel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De VițelStoc De Vițel
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
17
Întoarceți căldura la mediu-mare, aduceți sosul la fierbere și reduceți căldura la mediu-scăzut. Fierbeti sosul tigaie, amestecand constant, până la redus la jumătate și sos a îngroșat ușor, aproximativ 10 minute. Condimentează cu sare și 1 vârf de piper cayenne. Se amestecă oțetul balsamic și orice sucuri acumulate din platoul de carne în sosul de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
18
Tăiați carnea de vită peste cereale, începând de la cel mai mic colț al fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
19
Serviți felii pe farfurii încălzite stropite cu sos de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții1
Scor De Sănătate89
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista