Carne De Vită Mărunțită Picantă

Carne De Vită Mărunțită Picantă
Carnea de vită mărunțită picantă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 8 și costă 2,11 USD pe porție. O porție conține 308 calorii, 30g de proteine, și 17g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână usturoi, sos chipotle, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 55%. Rețete similare includ Carne De Vită Mărunțită Picantă, Sandvișuri Picante De Vită Mărunțite, și Salată Picantă De Vită Mărunțită.

Instrucțiuni

1
Clătiți carnea de vită și tăiați excesul de grăsime. Puneți într-un aragaz lent (cel puțin 5 qt.).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2
Adăugați roșii (cu suc), sos chipotle sau salsa, jalapeos, ceapă, usturoi, chile măcinat, miere, sare și chimen; se toarnă bulion deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Dientes De AjoDientes De Ajo
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Acoperiți și gătiți la foc mic până când carnea de vită este foarte fragedă când este străpunsă, 8 până la 10 ore. Dacă doriți, scoateți capacul pentru ultimele 30 de minute pentru a permite sosului să se reducă și să se îngroașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Cu o furculiță grea, transferați carnea pe o placă sau o farfurie cu margini. Se taie cu două furci. Scoateți jumătate din sos și rezervați (Vezi notele). Întoarceți carnea de vită mărunțită în sosul rămas în aragaz lent, acoperiți și lăsați să se încălzească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
5
Serviți în sandvișuri.

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
Revista