Carne De Vită Mărunțită Picantă

Carne De Vită Mărunțită Picantă
Carnea de vită mărunțită picantă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 8 și costă 2,11 USD pe porție. O porție conține 308 calorii, 30g de proteine, și 17g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână usturoi, sos chipotle, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 55%. Rețete similare includ Carne De Vită Mărunțită Picantă, Sandvișuri Picante De Vită Mărunțite, și Salată Picantă De Vită Mărunțită.

Instrucțiuni

1
Clătiți carnea de vită și tăiați excesul de grăsime. Puneți într-un aragaz lent (cel puțin 5 qt.).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2
Adăugați roșii (cu suc), sos chipotle sau salsa, jalapeos, ceapă, usturoi, chile măcinat, miere, sare și chimen; se toarnă bulion deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Dientes De AjoDientes De Ajo
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Acoperiți și gătiți la foc mic până când carnea de vită este foarte fragedă când este străpunsă, 8 până la 10 ore. Dacă doriți, scoateți capacul pentru ultimele 30 de minute pentru a permite sosului să se reducă și să se îngroașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Cu o furculiță grea, transferați carnea pe o placă sau o farfurie cu margini. Se taie cu două furci. Scoateți jumătate din sos și rezervați (Vezi notele). Întoarceți carnea de vită mărunțită în sosul rămas în aragaz lent, acoperiți și lăsați să se încălzească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
5
Serviți în sandvișuri.

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
Revista