Carne De Vită Măcinată În Stil Mexican Și Coacere De Cartofi

Carnea de vită măcinată în stil Mexican și coacerea cartofilor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 373 calorii. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână cartofi roșii tăiați cu abur minereu-ida n' mash, brânză cheddar, taco Bell Taco Taco mix de condimente și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma crema, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, ceea ce e bine. Încercați Caserola mexicană de dovlecei și carne de vită măcinată, Carne De Vită Măcinată În Spirală, și Carne De Vită Tocată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Carne brună în tigaie mare. Între timp, cartofii cu microunde conform instrucțiunilor de pe ambalaj, cu excepția reducerii timpului de microunde la 5 min.
Scurgeți carnea; reveniți la tigaie. Se amestecă amestecul de condimente.
Adăugați smântână și brânză; se amestecă bine. Se amestecă ușor cartofii.
Lingură în vas de copt de 13x9 inci pulverizat cu spray de gătit; acoperiți cu ardei.
Coaceți 20 min. sau până se încălzește.