Carne De Vită Măcinată Cremoasă Și Macaroane

Carne De Vită Măcinată Cremoasă Și Macaroane
Carne de vită cremoasă și macaroane ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 30 și costă 29 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 97 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Un amestec de macaroane de cot, carne de vită măcinată, sos de spaghete și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 15%. Rețete similare includ Caserola De Macaroane Din Carne De Vită Măcinată, Caserola De Vită Măcinată Cu Macaroane Cheddar, și Conopidă cremoasă și tigaie de vită măcinată.

Instrucțiuni

1
Gatiti macaroane conform indicatiilor pe ambalaj, omitand sarea. Între timp, carnea maro în tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MacaroaneMacaroane
CarneCarne
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scurgeți macaroanele și carnea. Întoarceți carnea în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MacaroaneMacaroane
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați macaroane și dressing; se amestecă bine. Gatiti la foc mediu 5-10 min. sau până se încălzește, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MacaroaneMacaroane
4
Scoateți din căldură. Se acoperă cu brânză; capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
5
Lăsați să stea 2 min.

Echipamente

DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista