Carne de vită la grătar Hickory cu sos Henry Bain

Carne de vită la grătar Hickory cu sos Henry Bain
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de vită la grătar Hickory cu sos Henry Bain. Această rețetă servește 12 și costă 4,15 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 517 calorii, 24g de proteine, și 36g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați așchii de lemn de hickory, sare, ketchup fără sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Carne de vită la grătar Hickory cu sos Henry Bain, Filet De Vită Cu Sos Henry Bain, și Piept De Vită Afumat Hickory pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti sosul, combinați primele 6 ingrediente; acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
2
Pentru a pregăti carnea de vită, înmuiați așchii de lemn în apă 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Scoateți grătarul; pune deoparte. Pregătiți grătarul pentru grătarul indirect, încălzind o parte până la mediu-mare și lăsând o parte fără căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Așezați jumătate din așchii de lemn pe cărbuni fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Așezați o tigaie din folie de aluminiu de unică folosință pe partea neîncălzită a grătarului.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Se toarnă 2 căni de apă în tigaie. Acoperiți grătarul cu spray de gătit; așezați pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Presărați carnea de vită uniform cu piper și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
Așezați carnea de vită pe grătar peste tigaia cu folie pe partea neîncălzită. Închideți capacul; gătiți 55 de minute sau până când un termometru înregistrează 135 sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Adăugați așchii de lemn suplimentare la jumătatea timpului de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
10
Scoateți carnea de vită de pe grătar. Acoperiți ușor cu folie; lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
11
Tăiați carnea de vită peste cereale în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
12
Se servește cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate7
Revista