Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de vită la grătar Hickory cu sos Henry Bain. Această rețetă servește 12 și costă 4,15 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 517 calorii, 24g de proteine, și 36g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați așchii de lemn de hickory, sare, ketchup fără sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Carne de vită la grătar Hickory cu sos Henry Bain, Filet De Vită Cu Sos Henry Bain, și Piept De Vită Afumat Hickory pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti sosul, combinați primele 6 ingrediente; acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2
Pentru a pregăti carnea de vită, înmuiați așchii de lemn în apă 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzit
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Scoateți grătarul; pune deoparte. Pregătiți grătarul pentru grătarul indirect, încălzind o parte până la mediu-mare și lăsând o parte fără căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Așezați jumătate din așchii de lemn pe cărbuni fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzit
5
Așezați o tigaie din folie de aluminiu de unică folosință pe partea neîncălzită a grătarului.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Fulgi De Legume
Creveți Sotați, Decojiți
6
Se toarnă 2 căni de apă în tigaie. Acoperiți grătarul cu spray de gătit; așezați pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Creveți Sotați, Decojiți
7
Presărați carnea de vită uniform cu piper și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
8
Așezați carnea de vită pe grătar peste tigaia cu folie pe partea neîncălzită. Închideți capacul; gătiți 55 de minute sau până când un termometru înregistrează 135 sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De Legume
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați așchii de lemn suplimentare la jumătatea timpului de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzit
10
Scoateți carnea de vită de pe grătar. Acoperiți ușor cu folie; lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Creveți Sotați
11
Tăiați carnea de vită peste cereale în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare