Carne De Vită Italiană
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Kaboburile italiene de vită. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 444 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $1.88 pe portie. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână cartofi, friptură rotundă, dovlecei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma dovleceii, puteți urma acest fel principal cu Zucchini Desert Squares ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Carne De Vită Italiană, Carne de vită italiană (gătit pentru 2), și Italiană Câine Kabobs pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați carnea de vită în bucăți de 1 inch.
Așezați carnea de vită, ardeiul gras, ciupercile și dovleceii într-un vas mediu de sticlă sau plastic. Se amestecă pansamentul până se acoperă. Acoperiți și refrigerați, amestecând ocazional, cel puțin 1 oră, dar nu mai mult de 12 ore.
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz.
Așezați cartofii într-o cratiță de 2 litri; adăugați suficientă apă pentru a acoperi.
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la minim. Fierbeti neacoperit aproximativ 10 minute sau până aproape de licitație; scurgere. Se răcește ușor.
Scoateți carnea de vită și legumele din pansament; rezervă pansament. Filetați carnea de vită, legumele marinate și cartofii alternativ pe fiecare dintre cele douăsprezece frigarui metalice de 9 inci, lăsând spațiu de 1/2 inci între fiecare bucată.
Periați kabobs cu pansament.
Acoperiți și grătați kabobs la 4 până la 5 inci de la foc mediu 6 până la 8 minute pentru o coacere medie-rară până la medie, întoarcerea și periajul cu pansament după 3 minute. Aruncați orice pansament rămas.