Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Kaboburile italiene de vită. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 444 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $1.88 pe portie. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână cartofi, friptură rotundă, dovlecei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma dovleceii, puteți urma acest fel principal cu Zucchini Desert Squares ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Carne De Vită Italiană, Carne de vită italiană (gătit pentru 2), și Italiană Câine Kabobs pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați carnea de vită în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
2
Așezați carnea de vită, ardeiul gras, ciupercile și dovleceii într-un vas mediu de sticlă sau plastic. Se amestecă pansamentul până se acoperă. Acoperiți și refrigerați, amestecând ocazional, cel puțin 1 oră, dar nu mai mult de 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Ciuperci
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Așezați cartofii într-o cratiță de 2 litri; adăugați suficientă apă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la minim. Fierbeti neacoperit aproximativ 10 minute sau până aproape de licitație; scurgere. Se răcește ușor.
6
Scoateți carnea de vită și legumele din pansament; rezervă pansament. Filetați carnea de vită, legumele marinate și cartofii alternativ pe fiecare dintre cele douăsprezece frigarui metalice de 9 inci, lăsând spațiu de 1/2 inci între fiecare bucată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Cartofi
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De Metal
7
Periați kabobs cu pansament.
8
Acoperiți și grătați kabobs la 4 până la 5 inci de la foc mediu 6 până la 8 minute pentru o coacere medie-rară până la medie, întoarcerea și periajul cu pansament după 3 minute. Aruncați orice pansament rămas.
Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.