Carne de vită friptă cu sos de stridii

Carne de vită friptă cu sos de stridii
Carnea de vită friptă cu sos de stridii este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 12 porții. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 97 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de ulei vegetal, bulion de pui, ulei de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de super. Carne de vită și Broccoli foarte Simple în sos de stridii, Carne de vită Chilli cu broccoli și sos de stridii, și Carne de vită prăjită în sos de stridii sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Înmuiați frigarui de lemn în apă caldă timp de 1 oră înainte de a dori să le folosiți. Aruncați carnea într-un castron cu sosul de soia și uleiul de susan și lăsați o vreme, de preferință 1 oră. filetați pe frigarui și dați-le la frigider până când aveți nevoie de ele. Se poate face până la 1 zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Încălziți o tavă până când este foarte fierbinte, apoi presărați carnea cu puțin ulei. Agățați capetele fără carne ale frigaruiilor peste partea laterală a tigaiei, astfel încât acestea să fie ușor de întors. Acestea trebuie să gătească rapid și rapid, așa că gândiți-vă la căldură, căldură și mai multă căldură. Întoarceți-le la fiecare 30 de secunde sau cam asa ceva; gatiti 4-5 minute in total. Ar trebui să fie ușor crocante afară, dar gătite în interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
3
Încălziți sosul de stridii cu bulionul, apoi scoateți focul și amestecați ardeiul iute feliat și ceapa de primăvară. Lingurați peste carnea de vită și serviți cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
Sos De StridiiSos De Stridii
Pană De VarPană De Var
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Revista