Carne de vită friptă cu sos de stridii
Carnea de vită friptă cu sos de stridii este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 12 porții. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 97 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de ulei vegetal, bulion de pui, ulei de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de super. Carne de vită și Broccoli foarte Simple în sos de stridii, Carne de vită Chilli cu broccoli și sos de stridii, și Carne de vită prăjită în sos de stridii sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Înmuiați frigarui de lemn în apă caldă timp de 1 oră înainte de a dori să le folosiți. Aruncați carnea într-un castron cu sosul de soia și uleiul de susan și lăsați o vreme, de preferință 1 oră. filetați pe frigarui și dați-le la frigider până când aveți nevoie de ele. Se poate face până la 1 zi înainte.
Încălziți o tavă până când este foarte fierbinte, apoi presărați carnea cu puțin ulei. Agățați capetele fără carne ale frigaruiilor peste partea laterală a tigaiei, astfel încât acestea să fie ușor de întors. Acestea trebuie să gătească rapid și rapid, așa că gândiți-vă la căldură, căldură și mai multă căldură. Întoarceți-le la fiecare 30 de secunde sau cam asa ceva; gatiti 4-5 minute in total. Ar trebui să fie ușor crocante afară, dar gătite în interior.
Încălziți sosul de stridii cu bulionul, apoi scoateți focul și amestecați ardeiul iute feliat și ceapa de primăvară. Lingurați peste carnea de vită și serviți cu pene de var.