Carne de vită fragedă și tăiței
Reteta licitație carne de vită și fidea poate fi făcută în aproximativ 2 ore și 5 minute. Această rețetă face 6 porții cu 571 calorii, 36g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home necesită ceapă, sare, zahăr și smântână. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Carne de vită fragedă peste tăiței, Carne De Vită Salsa Fragedă, și Plăcintă De Vită Fragedă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare sau cuptor olandez, gătiți carnea de vită și ceapa în unt până când carnea se rumeneste.
Adăugați următoarele nouă ingrediente; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1-3/4 până la 2 ore sau până când carnea este fragedă.
Se ia de pe foc; se amestecă smântâna.