Carnea de vită fiartă în Barolo este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 2121 calorii, 239g de proteine, și 117g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 15,58 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cuptor din fontă emailată, porcini, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma nucșoara, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este grozav. Încercați Carne de vită fiartă în Barolo, Brasato al Barolo (carne de vită fiartă în vin), și Risotto Al Barolo + Crostini Verzi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul, cu un suport în centru, la 121°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Condimentați toate suprafețele fripturii cu 1 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Se toarnă uleiul de măsline în tigaia mare și se pune la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
4
Așezați friptura și rumeniți-o pe fiecare parte timp de un minut sau două, fără să vă mișcați, până se caramelizează peste tot.
5
Scoateți pe un platou.
6
Încă la foc mediu-mare, aruncați legumele tăiate și cățelele de usturoi, aruncați pentru a acoperi cu ulei și întindeți-le în tigaie. Aruncați rozmarinul, frunzele de salvie, nucșoara rasă, boabele de piper, porcini uscați și sarea de linguriță rămasă și aruncați-le împreună. Gatiti timp de 3 sau 4 minute, amestecand frecvent si razuind bucatile de carne rumenite pe fundul tigaiei, doar pana cand legumele se inmoaie, apoi scadeti focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Boabe Suplimentare De Floarea-soarelui
Apă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Măsline, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
7
Împingeți legumele în lateral și întoarceți friptura în tigaie, așezând plat pe fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
8
Se toarnă cele trei sticle de vin și orice sucuri de carne care s-au adunat pe platou. Friptura trebuie să fie cel puțin pe jumătate scufundatăadăugați carne de vită după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
Apă Pentru A Permite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
Acoperiți oala și încălziți până când vinul aburește, dar nu fierbe. Descoperiți tigaia și puneți-o în cuptor. După 30 de minute, rotiți friptura, astfel încât carnea expusă să fie scufundată în lichidul de fierbere. Se fierbe astfel, întorcând carnea în tigaie la fiecare 30 de minute, timp de aproximativ 3 ore, până se înmoaie furculița. Lichidul nu trebuie să fiarbă&151;dacă o face, turnați puțină apă rece pentru a opri barbotarea și reduceți temperatura cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
Apă Pentru A Permite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
10
După aproximativ 4 1/2 ore, verificați carnea de vită cu un termometru pentru carne. Când temperatura sa internă atinge 180ar trebui să fie ușor străpuns cu o furculițăluați tigaia din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
11
Scoateți carnea într-un platou, cu bucăți intacte de morcov și țelină pentru a servi drept garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Apă Pentru A Permite
12
Îndepărtați orice grăsime din sucurile de fierbere, încălziți la fierbere și reduceți la o consistență cochetă care acoperă spatele unei linguri.
13
Se toarnă printr-o sită setată peste un recipient curat. Apăsați sucurile din ierburile strecurate și bucățile de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
14
Se toarnă orice sucuri din platoul de carne și se condimentează sosul după gust cu sare și piper negru proaspăt măcinat. (Dacă nu veți servi imediat, puneți carnea și legumele rezervate în sos să se odihnească și să se răcească, câteva ore sau peste noapte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
15
Pentru a servi, feliați carnea transversal (mai ușor când este rece).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
16
Se toarnă un strat superficial de sos într-o tigaie largă și se așează feliile, suprapunându-se.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
17
Încălziți sosul să clocotească, lingându-l peste carnea de vită, astfel încât feliile să fie ușor acoperite. Ridicați-le cu o spatulă largă și glisați pe un platou cald, ventilat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
18
Încălziți și morcovii și țelina în sos, dacă le-ați salvat, și aranjați pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
19
Serviți, trecând mai mult sos încălzit la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
20
/n /n / nDin Italia Lidiei de Lidia Matticchio Bastianich. Drepturi de autor (c) 2007 de Lidia Matticchio Bastianich. Publicat de Knopf./ n / Nlidia Bastianich găzduiește extrem de popularul spectacol PBS, "bucătăria italo-americană a Lidiei" și deține restaurante în New York, Kansas City și Pittsburgh. De asemenea, autoarea mesei italiene a Lidiei și a bucătăriei italo-americane a Lidiei, locuiește în Douglaston, New York.