Carne de vită fiartă cu bere cu ceapă, morcov și napi
Carnea de vită fiartă cu bere cu ceapă, morcov și napi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 372 calorii, 26g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,35 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână bere, piper, ulei de canolan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Carne de vită fiartă cu bere cu ceapă, morcov și napi, Coaste Scurte De Carne De Vită Cu Napi, și Carne de vită fiartă cu aragaz lent cu morcovi și napi.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați făina într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
3
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
4
Presărați carnea de vită uniform pe toate părțile cu 1/2 linguriță sare și piper; dragă în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Carne De Vită
5
Adăugați carne de vită în tigaie; gătiți 10 minute, transformându-se în maro pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați bulion și următoarele 3 ingrediente (prin frunze de dafin), răzuire tigaie pentru a elimina biți rumenite; se aduce la fierbere. Acoperiți și coaceți la 300 timp de 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
7
Adăugați morcovi; acoperiți și gătiți 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
8
Adăugați restul de 1/2 linguriță de sare, napi și ceapă; acoperiți și gătiți încă 1 oră și 5 minute sau până când legumele sunt fragede și carnea de vită este fragedă cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Nap
Ceapă
Carne De Vită
Sare
9
Scoateți carnea de vită și legumele din tigaie; aruncați frunza de dafin. Acoperiți amestecul de carne de vită; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Frunze De Dafin
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Lăsați lichidul de gătit să stea 10 minute.
11
Așezați o pungă de plastic cu fermoar în interiorul unei măsuri de sticlă cu 2 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
12
Se toarnă lichidul de gătit în pungă; lăsați să stea 10 minute (grăsimea se va ridica la vârf). Sigilați punga; tăiați cu atenție 1 colț inferior al sacului.
13
Scurgeți lichidul de gătit într-un castron mediu, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere; aruncați grăsimea.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
14
Serviți lichidul de gătit cu carne de vită și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Carne De Vită
15
Presărați fiecare porție cu 1 lingură de pătrunjel.