Carne De Vită Fajita Nachos
Carne de vită Fajita Nachos ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 12 și costă $1.18 pe portie. O porție conține 337 calorii, 7g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de brânză în greutate, usturoi, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 de ore și 12 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui Fajita Nachos, Veggie Fajita Foaie Pan Nachos, și VIDEO: Fajita "Nachos" cu crema de Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați uleiul de măsline, sucul de lămâie, usturoiul, ardeii chipotle și coriandrul în vasul unui robot de bucătărie sau al unui blender. Se amestecă până se combină complet.
Așezați friptura de flanc într-o pungă mare de plastic sau într-un vas de copt.
Se toarnă marinada și asigurați-vă că acoperă în mod adecvat carnea. Sigilați punga sau acoperiți bine și dați-o la frigider cel puțin 24 de ore. Când sunteți gata să faceți nachos, Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Încălziți un grătar de exterior sau o tigaie de grătar de interior (sau puteți folosi o tigaie).
Stropiți puțin ulei de măsline pe grătar și grătiți carnea la foc foarte mare, aproximativ 4 minute pe fiecare parte. (Rotiți 45 de grade la jumătatea drumului pe ambele părți pentru a obține urme de grătar.)
Scoateți friptura de pe grătar și puneți-o deoparte rest.In o tigaie mare, încălziți câteva linguri de ulei de măsline la foc mediu-mare.
Adăugați ceapă și ardei și gătiți timp de 3 până la 5 minute, sau până când legumele sunt oarecum moi și încep să obțină bucăți negre.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte. Feliați jumătate din friptura de flanc în fâșii împotriva bobului, apoi tăiați felii în mușcături mai mici.
Așezați legumele sotate pe o tăietură și tocați-le aproximativ pentru a le obține în bucăți mai mici. Aranjați chipsuri de tortilla pe un platou mare rezistent la cuptor (sau foaie de prăjituri.)
Presărați multă brânză peste tot.
Așezați platoul în cuptor timp de aproximativ 3 minute, suficient de mult pentru a topi brânza (dar nu ardeți chipsurile.)
Scoateți din cuptor, apoi presărați generos ardei, ceapă și friptură tocată peste tot. Reveniți la cuptor pentru cel mult încă un minut---suficient de mult pentru a încălzi carnea și ardeii (dar nu gătiți carnea până la capăt.)
Scoateți din cuptor și plop guacamole peste tot.
Serviți imediat cu salsa și smântână. Folosiți restul de carne pentru mai multe nachos...sau face fajitas reale!
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Adelsheim Pinot Noir (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Adelsheim Pinot Noir (jumătate de sticlă)]()
Adelsheim Pinot Noir (jumătate de sticlă)
Cu gama sa largă de origini și clone, acest vin prezintă arome roșii pf cireșe confiate, rodie și zmeură pe nas și palat. În plus, se găsește o notă ușoară de condimente maro likw nucșoară, scorțișoară, toate condimentele. Fidel stilului nostru de casă, este texturat elegant, cu taninuri perfect integrate, mătăsoase, lustruite. Asociați-l cu somon, ahi, vițel, carne de porc, păsări de curte (gândiți-vă la rață), carne de vită pentru intrări vegetariene consistente.