Carne de vită cubaneză crocantă, mărunțită, cu ceapă prăjită și Pătlagine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de vită cubaneză crocantă, mărunțită, cu ceapă prăjită și pătlagină. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 1612 calorii, 79G de proteine, și 43G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 8,62 USD pe porție. Dacă aveți sherry, ceapă, tulpini de țelină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până Tort Cupa ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes Brownie Fudge cu glazură de aluat Cookie ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Patacones con Carne Desmechada (pătlagină verde prăjită cu carne de vită mărunțită), Sandvișuri cu filet de porc în stil cubanez și Pătlagine prăjite, și Carne De Vită Mărunțită Cubaneză.
Instrucțiuni
1
Un sfert de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2
Puneți carnea de vită, morcovii, țelina, ceapa, usturoiul, frunzele de dafin și 1 linguriță de sare într-o tigaie mare. Se acoperă cu apă și se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, acoperit, până când carnea este fragedă, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți carnea din stoc și lăsați să se răcească. Se strecoară stocul și se rezervă pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Tăiați carnea în cuburi de 2 inci. Tăiați-l cu mâna și puneți-l într-un castron mare, nereactiv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați sucurile de lămâie și lămâie, sherry, chimen, usturoi, 1/2 linguriță sare și piper. Se amestecă, se acoperă și se dă la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
6
Reglați suportul cuptorului în poziția inferioară-mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scoateți carnea din marinată și stoarceți excesul de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
8
Încălziți 1/2 cană de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare. După ce s-a sfârâit, adăugați carnea de vită și prăjiți, amestecând ocazional, aproximativ 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Reduceți căldura la mediu și împingeți carnea de vită într-o parte a tigaiei. Tăiați subțire ceapa rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Încălziți lingura rămasă de ulei în zona deschisă a tigaiei până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Se adauga ceapa si saut-ul pana se inmoaie si devine translucid, amestecand periodic, aproximativ 7 minute in total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
12
Tăiați capetele patlaginelor și coajați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
13
Tăiați fiecare pe părtinire în felii groase de 1/2 inch. Aruncați cu zahăr brun. Pulverizați o foaie mare de copt cu spray de gătit. Tava de linie cu un singur strat de plantains. Pulverizați pătlaginele cu spray de gătit și transferați-le în cuptor pentru a coace până se rumenesc și se caramelizează, răsturnând la jumătate, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Umăr
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
14
Scoateți pătlaginele din cuptor și serviți imediat alături de carne de vită, ceapă prăjită la tigaie și orez alb fiert cu tei pentru stoarcere deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Prăjită
Orez Alb
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)