Carne de vită cu varză
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Carnea de vită cu varză ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 520 calorii. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de varză, sare și piper, piept de carne de vită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma varza, puteți urma acest fel principal cu Varză Care Are Gust De Desert! ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, care este solid. Cea mai bună varză Corned Beef 'n', Carne de vită și varză, și Carne de vită și varză sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Puneți pieptul într-o cratiță cu morcovii, ceapa, muștarul și ierburile. Acoperiți cu apă rece și aduceți ușor la fierbere. Simmer, acoperit, timp de 2 ore. Aruncați frunzele exterioare ale varzei, tăiați-le în sferturi și adăugați-le în oală. Gatiti inca 1-2 ore sau pana cand carnea si legumele sunt moi si fragede.
Serviți carnea de vită în felii, înconjurată de legume și lichid de gătit.
Se servește cu o mulțime de cartofi făinoși și muștar proaspăt făcut.
Retipărit cu permisiunea bucătăriei tradiționale irlandeze de Darina Allen, (C) 1995 (retipărit 2005)