Carne de vită cu sos de ciuperci-usturoi

Carne de vită cu sos de ciuperci-usturoi
Nevoie de un fără gluten și Fel principal primar? Filetele de vită cu sos de ciuperci-usturoi ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 6,1 USD pe porție. O porție conține 382 calorii, 45g de proteine, și 20g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă de la Toateretete are 37 de fani. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită, fripturi de vită, ciuperci pentru bebeluși portabella și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 81%. Încercați Carne de vită cu sos de vin roșu, Carne de vită cu sos de afine, și Filete Picante De Porc La Grătar Cu Sos De Usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În tigaia de 10 inci, topiți 1 lingură de unt la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2
Presărați fripturi cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Gătiti fripturile 4 până la 6 minute, întorcându-se o dată, până se rumenesc. Reduceți căldura la minim. Acoperiți; gătiți 6 până la 8 minute pentru o coacere medie-rară până la medie (nu gătiți prea mult; carnea de vită va continua să gătească în picioare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Scoateți carnea de vită în platou; acoperiți pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Creșteți căldura la mediu.
5
Adăugați restul de 2 linguri de unt în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Adăugați ciuperci. Gatiti 3-4 minute, amestecand o data sau de doua ori si razuind orice bucati rumenite, pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
7
Adăugați vin și sos de gătit; se încălzește la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 3 până la 5 minute, amestecând ocazional, până când sosul este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Serviți sosul de ciuperci peste fripturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista