Carne de vită cu sos de ciuperci-usturoi
Nevoie de un fără gluten și Fel principal primar? Filetele de vită cu sos de ciuperci-usturoi ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 6,1 USD pe porție. O porție conține 382 calorii, 45g de proteine, și 20g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă de la Toateretete are 37 de fani. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită, fripturi de vită, ciuperci pentru bebeluși portabella și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 81%. Încercați Carne de vită cu sos de vin roșu, Carne de vită cu sos de afine, și Filete Picante De Porc La Grătar Cu Sos De Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaia de 10 inci, topiți 1 lingură de unt la foc mediu-mare.
Presărați fripturi cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Gătiti fripturile 4 până la 6 minute, întorcându-se o dată, până se rumenesc. Reduceți căldura la minim. Acoperiți; gătiți 6 până la 8 minute pentru o coacere medie-rară până la medie (nu gătiți prea mult; carnea de vită va continua să gătească în picioare).
Scoateți carnea de vită în platou; acoperiți pentru a se încălzi.
Creșteți căldura la mediu.
Adăugați restul de 2 linguri de unt în tigaie.
Adăugați ciuperci. Gatiti 3-4 minute, amestecand o data sau de doua ori si razuind orice bucati rumenite, pana cand se inmoaie.
Adăugați vin și sos de gătit; se încălzește la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 3 până la 5 minute, amestecând ocazional, până când sosul este fierbinte.
Serviți sosul de ciuperci peste fripturi.