Carne de vită cu roșii

Friptura de vită cu roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 364 calorii, 35g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de ceapă, făină, carne de tocană de vită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma roșiile, puteți urma acest fel principal cu Bile De Popcorn Cu Bujor Roz ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este super. Încercați Carne de vită cu roșii și orez, Carne de vită cu mazăre dulce și roșii, și Picadillo cubanez: tocană de vită măcinată cu roșii măsline și stafide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 325 F. în oala sau caserola de fasole rezistentă la cuptor de 4 litri, puneți toate ingredientele, cu excepția apei reci, a făinii și a roșiilor.
Acoperiți și coaceți aproximativ 2 ore și 30 de minute sau până când carnea de vită este fragedă.
Într-un castron mic, amestecați apă rece și făină; se amestecă treptat în amestecul de carne de vită. Se amestecă roșiile.
Coaceți aproximativ 20 de minute mai mult sau până se îngroașă ușor.
Îndepărtați frunza de dafin.