Carne de vită cu ciuperci și tăiței

Carne de vită cu ciuperci și tăiței
Carne de vită și tăiței cu ciuperci este un fel principal care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34 g de proteine, 9 g de grăsimi și un total de 371 de calorii. Pentru 1,46 USD per porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de pesmet de pâine condimentat, supă condensată de ciuperci aurii, supă de ceapă condensată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 58%. Încercați Fidea cu ciuperci-ghimbir, Fidea Teriyaki cu ciuperci și Fidea Teriyaki cu ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un 3-qt. aragaz lent, combinați supe și pesmet; amesteca bine. Se amestecă carnea de vită. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 ore sau până când carnea este fragedă. Gătiți tăițeii conform instrucțiunilor de pe ambalaj; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Serviți cu amestec de carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate18
Revista