Carne De Vită Cu Ceapă Franceză Cu Aragaz Lent
Rețeta de carne de vită cu ceapă franceză cu aragaz lent ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 8 ore și 40 de minute. Acest fel principal are 464 calorii, 29G de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Pentru $3.29 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați friptură rotundă de vită, unt, amestec de umplutură de ierburi minute și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă De Ceapă Franceză Cu Aragaz Lent, Supă De Ceapă Franceză Cu Aragaz Lent, și Carne De Porc Cu Ceapă Franceză Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Pulverizați aragaz lent de 3 1/2 până la 4 litri cu spray de gătit.
Tăiați carnea de vită în 6 bucăți de servire. În aragaz, stratificați jumătate din carne de vită, ciuperci și ceapă; repetați straturile.
Capac; gatiti la foc mic setarea 8-10 ore.
Într-un castron mediu, amestecați amestecul de umplutură, untul și 1/2 cană lichid din aragazul lent; aruncați pentru a amesteca.
Așezați umplutura deasupra amestecului în aragaz. Creșteți setarea căldurii la mare. Capac; gatiti 10 minute mai mult sau pana cand umplutura este pufoasa.
Se presară cu brânză. Acoperiți; gatiti pana se topeste branza.