Carne De Vită Crescent Loaf
Pâinea semilună de vită necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 2,05 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 458 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, piper, rulouri de semilună și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Crabi Crescent Loaf, Crescent Carne De Vită Caserola, și Crescent carne de vită, curcan sau pui caserola.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, carne de vită măcinată maro și ceapă la foc mediu până când carnea nu mai este roz; scurgere. Se amestecă ardeiul verde, supa, sosul Worcestershire, sarea și piperul; pus deoparte.
Pe o foaie de copt unsă, separați aluatul semilună în 2 dreptunghiuri mari. Alăturați părțile mai lungi împreună. Apăsați marginile și perforațiile împreună pentru a forma un 12-in. x 7-în. dreptunghi.
Întindeți jumătate din amestecul de carne în centrul dreptunghiului până la 1 in. de margini. Puneți deoparte amestecul de carne. Îndoiți părțile mai lungi ale aluatului peste amestecul de carne pentru a centra; se termină sigiliul.
Se coace la 375 la 15 minute.
Scoateți din cuptor și lingură amestecul de carne rămas în centrul pâinii.
Se presară cu brânză cheddar; coaceți cu 10 minute mai mult sau până când pâinea se rumeneste și brânza se topește.