Carne De Vită Cornată Cu Afine Cu Aragaz Lent
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați carnea de vită cu afine cu aragaz lent. Această rețetă servește 10. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 355 calorii, 14g de proteine, și 16g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați sos de afine jeleu, smântână, sos de afine cu fructe de pădure și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne de vită și varză (aragaz lent sau aragaz sub presiune), Aragaz lent Carne de vită și varză, și Cina Cu Carne De Vită Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Pulverizați aragazul lent de 5 litri cu spray de gătit. În aragazul lent, așezați morcovii și ceapa. Se acoperă cu carne de vită.
Se presară cu condimente din pachet. Într-un castron mediu, amestecați atât sosurile de afine, cât și amestecul de supă; lingură peste carne de vită.
Capac; gatiti la foc mare setare 1 oră. Reduceți setarea căldurii la minim; gătiți cu 8 ore mai mult sau până când carnea de vită este fragedă.
Într-un castron mic, amestecați smântâna și hreanul până se amestecă. Capac; la frigider până la servire.
Scoateți carnea de vită din aragazul lent în platoul de servire; tăiați cerealele în felii subțiri. Lingurați morcovii și ceapa în jurul cărnii de vită.
Stropiți cu lichid de gătit, dacă doriți.
Se presară pătrunjel și piper.
Se servește cu sos de hrean.