Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați carnea de vită coreeană la grătar. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 77 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 60. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării coreene. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, scallion, mere precum gala și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Carne De Vită Coreeană La Grătar, Carne De Vită Coreeană La Grătar, și Carne De Vită Coreeană La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună ingredientele pentru marinată și se rezervă o pătrime din marinată pentru sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Sos
1
Puneți friptura și restul de trei sferturi de marinată într-un vas de sticlă, întorcând friptura pentru a acoperi și marinați la temperatura camerei, întorcând o dată, 30 de minute. În timp ce friptura se marinează, tăiați merele și mango - ul în bețișoare de 1 pe 1/4 inch. Se amestecă împreună cu sucul și sosul de chili și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Chili
Marinada
Măr
Suc
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Friptură
Sare
2
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
3
Friptura se fierbe pe raftul unei tigaie pentru pui de carne la 2 până la 3 inci de la căldură până când este ușor carbonizată, 2 până la 3 minute pe fiecare parte pentru carne medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru Pui
4
Lăsați friptura să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
5
Tăiați transversal în felii groase de 1/4 inch, apoi înjumătățiți feliile transversal. Aruncați carnea de vită în marinada rezervată cu sare și piper după gust și împărțiți între frunzele de salată. Se acoperă cu fructe și semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Frunze De Salată
Semințe De Susan
Marinada
Fructe
Carne De Vită
1
* Amestecul de fructe poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit.
Coreeanul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Eseul Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.