Carne De Vită Coreeană La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați carnea de vită coreeană la grătar. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 77 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 60. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării coreene. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, scallion, mere precum gala și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Carne De Vită Coreeană La Grătar, Carne De Vită Coreeană La Grătar, și Carne De Vită Coreeană La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună ingredientele pentru marinată și se rezervă o pătrime din marinată pentru sos.
Puneți friptura și restul de trei sferturi de marinată într-un vas de sticlă, întorcând friptura pentru a acoperi și marinați la temperatura camerei, întorcând o dată, 30 de minute. În timp ce friptura se marinează, tăiați merele și mango - ul în bețișoare de 1 pe 1/4 inch. Se amestecă împreună cu sucul și sosul de chili și se condimentează cu sare.
Friptura se fierbe pe raftul unei tigaie pentru pui de carne la 2 până la 3 inci de la căldură până când este ușor carbonizată, 2 până la 3 minute pe fiecare parte pentru carne medie.
Lăsați friptura să stea 5 minute.
Tăiați transversal în felii groase de 1/4 inch, apoi înjumătățiți feliile transversal. Aruncați carnea de vită în marinada rezervată cu sare și piper după gust și împărțiți între frunzele de salată. Se acoperă cu fructe și semințe de susan.
* Amestecul de fructe poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Coreeanul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Eseul Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![Eseu Chenin Blanc]()
Eseu Chenin Blanc
Eseul Chenin Blanc este un amestec alb cu corp mediu realizat din soiul alb din Africa de Sud, Chenin Blanc. Chenin Blanc oferă vinurilor salata de fructe, aromele de guava și pepene galben și o aciditate răcoritoare. Unele Sur se află pe mai puțin timp de câteva luni adaugă la complexitatea și corpul. O notă de Viognier aromat completează structura fructelor cu câteva indicii florale. Vinul este perfect singur ca aperitiv pe verandă într-o zi fierbinte de vară. Chenin Blanc se împerechează bine cu o gamă largă de alimente, în special sushi, stridii, curry Asiatic, mâncăruri dulci și acrișoare și salate de vară.Amestec: 87% Chenin Blanc, 13% Viognier